Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Petre jebi vjetre došao još jedan da pokupi lovinu, i zaduži BiH
Posto eu nije uspjelo da realizuje svoje ideje o podjeli BiH preko ohr i visokog predstavnika mz, jer tome se protive USA i Turska sad ovi fas.isti iz evrope hoce da instaliraju svog covjeka,vjerovatno po preporuci prosrpsko orijentoranog lajceka i ostalih neprijatelja BiH, kako bi pokusali podijeliti BiH, samo znajte evropski licemjeri i ostali fas.isti niste to uspjeli 90-ih pa necete ni sad, jer izgleda da ste zaboravili da Bosanci nikad nece dozvoliti netsanak ili podjelu BiH .
Nadam se da je vrhovno govedo iz sumske nabavilo dovoljnu kolicinu vazelina !!!!! SIKTER
http://www.youtube.com/watch?v=upKShNRN4og Bubi Ađo vaš :*
Junee obično
\"Sorensenov mandat na mjestu specijalnog predstavnika EU počeo je da teći 1. septembra\". Znači ,kasni. Nije baš dobro počeo.
Isplatilo se doDikovo lobiranje po Briselu ...
Ja ti zelim dobrodoslicu, gos. Sorensen, Dao si jednu krasnu izjavu da Dejton pripada proslosti.Ali recite to Dodiku ako imate hrabrosti. Tvoje rijeci tako lijepo zvuce, da me neodoljivo privlace, pa dobijem i sam zelju da kazem: DEJTON PRIPADA PROSLOSTI. Iz tvojih usta u Bozije. Dejton je zaustavio rat i za to mu hvala, a sve drugo je iskomplikovao, tako da ga sada tumaci svaka po svojim potrebama. A najbolje ga tumaci Dodik, ko da ga je on napiso. Ako budes kao i ostali predhodnici, i budes se ponasao kao bezkicmenjak, bolje ti je da nedolazis, jer ces doziveti takva ponizenja od imperatora iz Dodikstana, da ces zazaliti sto si dosao. Ali se nadam da tvoj Danski ponos to nece dopustiti. A ako ti je jedina namera da napunis dzepove,odradi svoj mandat sto krace i idi.
sve je to u redu, al mozel\' mi neko reci zasto nema rubrika ljepotani nego samo ljepotice ???
pocelo je polako i negiranje genocida-nadju oni nekog tamo idiota iz norveske... a po definiciji genocida, zadnja faza genocida, je upravo njegovo negiranje! euro-licemjeri i fasisti
novi lord mason
Ko je Petar Sorensen, jel nam ovo sudija na utakmici u utorak???
EU_S_e_R - onja
Welcome to Sarajevo Peter...!!! BIH4EVER...!!!
JUUUUHHUUUU!!!!!