Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj se kakav si kretenu
Samo krezavi SDA glasaci ne razumiju, da ce se ovom presudom samo produbiti mrznja u Bosni. I da ce ovaj vlah, sada postati mucenik, veci i os Svetog Save.Ali to SDA Srbijancima i odgovara, jer ih to odrzava na vlasti. Da je ovdje bilo bosnjackih politicara sa mozgom, trazili bi da puste Radovana, narod bi ga za dvije godine zaboravio, i poceo mu zamjerat, sto je krao pare i ostalo. A sumsku republiku i onako nece ukinuti.Nju su i osnovali da nas drze u okruzenju.
Redakcijo, dajte nam reakciju najveceg srpskog sina - Emira iz sehera... trebaju li mu aparati, i da li postoji put za njegov k*rcevgrad ?
jadan je onaj narod kome je ratni zločinac heroj i uzor.
E jesi pravni savjetnik. Radovana strovalio sa 40 godina na doživotnu robiju i još za to naplatio ogromne pare. Svaka čast. E jesi ga savjetovao. Evo ja sada tebe preporučujem prvo Vučiću, pa poslije njega Dodiku. Svi navijamo za tebe.
Redakcijo, dajte nam reakciju najveceg srpskog sina - Emira iz sehera... trebaju li mu aparati, i da li postoji put za njegov k*rcevgrad ?
Peter Robinson pravni savjetnik za 10-ku. Koga on savjetuje i brani, taj bez doživotne robije ne može proći. Ti si naš idol. Buhahahahaha
Ja lakrdije ( tipično Srpski ). On uhapšen kao zločinac ( krio se kao travar David "junačina" ), sproveden u Hag na suđenje, osuđen na doživotnu robiju ( jebali mu mater do kraja života ) i sada on govori da je to njegova volja. Sada će pokušati napraviti kao da je on sam otišao u Hag i sam se žrtvovao za genocidnu. Spengali te smradino i bacili te na smeće istorije. Stavio si srpski naron na stub srama, a to je već zapisano u istoriji za vijek vijekova.
a da nisu srbi trazili da se promijene sudije mozda bi pustili krmka iz zatvora, ali sad je kasno poslije ebanja nema kajanja!
Dzaba izjave i koprcanje..Slab si pravni savjetnik Robinsonu :)
on nema drugog izbora nego to da kaze da bar udje u guslarske kuknjave,dabogda on nama 100 godina zivio u zatvoru!
zlocinac nema ni vjeru ni naciju a za to je dokaz ovaj ,,pravnik,,robinson
I Bosna i Hrvatska su stvorene na Srpskim kostima. Bilo je vrijeme da i mi nesto napravimo na vasim kostima
"Robinsone,mozes se popopisat u karijeru.Mislio si profitirat braneci neobranjivog zlocinca i njegovu politiku.A kao pametan covjek morao si znati da se zlocinac Karadzic nije borio za neki entitet eres koji ce dovijeka ostati dio Bosne,nego za veliku Srbiju ili savez srpskih zemalja, u sta je osim pocinjenog genocida nad civilima Srebrenice,ugradio i tridesetak hiljada vlastitih srpskih zivota."
Bosnjaci za rahat san uclanite se u lovacko drustvo tamo ce te ostvariti pravo na sigurnost u vlastitoj kuci.
Izjavio doktor daba sa durmitora koji se godinama krio ko zadnja pich.ka
Nije slobodna, u Bosni je 🤣😂😅😂🤣
Kompletan vojno politicki vrh je osudjen za teske zlocine. Tri dozivotne robije, genocid, UZP i bezbroj dugih robija i teskih zlocina. Pored toga rs slave 9 Januar i preuzima na sebe sve.. , dali imena domova po zlocincima. Dali su im penzije, i sve pocasti. Al pored Bakira, Niksica i Scepe mogu proci trista hokausta i genocida.