Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UN reko da je izvrsen genocid nad 500000 Armenaca....Erdogan negira...Ali nema veze,Sarajevo mu dopusta kao jedini "evropski" grad da odrzi predizborni skup u Gradu (Pametnom dosta)
Nepoželjnom osobom se proglašava onaj kome se neće više odavati službena počast. Kod njega to nebi bio slučaj. On kao privatna osoba može doći u Sarajevo. Objasnite ljudima šta znači non grata.
a kada je on zadnji put bio u Sarajevu? to isto kao da je meni zabranjen ulaz u kaficu na bahamima....
zasto samo u Sarajevu? Zasto ne u cijeloj BiH?
Nepoželjnom osobom proglasiti njega je greška,on je nepoželjno KRME.
A forto, jel on nepoželjan obzirom da se liže sa igorom radojičićem koji poziva handkea u b.luku!
A smijali ste se kantonima kad su komsica proglasavali hahhahaha
Alaj se nakotilo četalja na ovom klixu!
Naj bolje bi bilo da nas puste na neko polje kao bir vaktile da nema civilnia u blizini pa da se posutamo svak protiv svakoga pa kome opanci a kome obojci. Ne vidim buducnost sa ovim nacionalistickim debilima. Ovo ovako ne vodi nigdje a to nigdje naj manje odgovara nasoj dijeci.
"...a nakon ove dobre odluke,izraditi portret negatora genocida Handkea i postaviti ga u muzejima genocida u Sarajevu i u Potocarima..."
Oni su tom ljudskom smeću handkeu dali nobelovu nagradu prvenstveno kako bi potaknuli dodatne sukobe između zaraćenih plemena u BiH, i potaknuli gamad na satisfakciju i pojačano chetnikovanje. Zli i bogati kontrolori svjetskog poretka, ponovo se igraju tuđim životima i sudbinama.
dali su mu jer krscanska Europa prezire muslimane
tako se radi! svaka cast! sljedi i USK kanton a ako imaju imalo ljudskosti ce i ostali...
jazuk, brate, golem.
Da je gay opozicija predložila, SDAlije bi glasale protiv.
Zabraniti djelovanje ambasade svedske u BiH, nek vide s kim imaju posla.
Zašto ga sda nije proglasila nepoželjnim prije 20 godina, kad su imali svu vlast, nego sad kad je dobio Nobelovu nagradu?
Ovaj Handke je pedofil i mason.