Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Likvidirajte ih i bacite u jamu Tomasicu !!! Vi ste na to naucili!!
Pogledajte malo sta u demokratskoj EU policija radi sa gradjanima pa onda kakite.
Vlast se više boji protesta gdje narod hoda i kreće se. Ukoliko stojite na jednom mjestu, njima činite magareću uslugu... lakše vas prate i hapse.
Kazu iz manjeg bh entiteta da je isti uredjen i da je vladavina prava, palijanje i prebijanje sopstvenih gradjana je bas po svim civilizacijskim normama i propisima
@No1Drynsky treba, kao i one što su išli da ubijaju ukraince hehehehehehehehehhe
Pa normalno.U svakoj zemlji bi bilo tako.Sta hocete dzamahiriju gdje svako moze pljuvati po policiji.
@No1Drynsky pogotovo ako to učini žena sa djetetom u naramku?bravo retardu silovani!:))))
1999 na Kosovu je ubijen prevodilac srpskog porekla, zbog zlocina koje je video prema pripadnicima srpske nacionalnosti u selu nedaleko od Lipljana. Zasto nikad nije bilo pravde za njega? Jel mi to danas imamo selektivnu pravdu, da cemo je podrzati samo kad steti Dodiku? Kad Bosnje budu rekle pravda za sve pobijene Srbe tokom ratova, tada cu im reci e svaka vam cast, ovako im ne verujem nista.
nisu oni napali na policiju...nego na cuvare mafije...
SSovci hapse....sjetili se 92 a nema drugih pa se na svojim izivljavaju