Komentari (590)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta smo dočekali, da nam se ukaže krst pod kojim je 4 godine ubijan narod u ovom gradu....Da nas je bar 100.000 pokazalo neki revolt, ne bi do toga došlo.
takav krst, ne kao vjerski simbol, vec kao simbol rata i ubijanja je Mostarcima nad glavama vec vise od decenije, pa niko nista... tacno na mjestu odakle je snajper ubijao djecu. i sve dok mi sutimo, fasizam urlice.
Ja tim ukrštenim banderama ne predviđam uspravnu budućnost...
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Aferim vam momci.
Ovo spomenik svima koji su umrli od strujnog udara !
Na meti Srpskog narodaaa HAHAHAH ohladite genocidaši.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Komentari koji obiluju govorom mrznje nisu sloboda govora i podlijezu krivicnoj odgovornosti. Prijavite govor mrznje: http://zalbe.vzs.ba
****HITNO****** kupujem KRST sa Zlatista ! Placam cash ! Moze i u dijelovima, zapravo ,pozeljno u dijelovima, izrezan na cutuke ili u vidu praha i pepela !
ovo nigdje ne vodi
al ste naivni kakovas nacionalne stranke koriste za predizbornu utrku,ovo odgovara bakiru i dodiku koje ste vii ovce
Krst se obicno stavi na necijem grobu. Tako i u ovom slucaju, obiljezava mjesto gdje pociva pamet.
krstiana je umalo pala ! da li ce prezivjeti ovu noc ?
Vama iz RS-a ako nešto smeta u BiH pomjerite se, barem jedno 200-300 kilometara preko Drine ;)
Sto se rezervata tice makar znamo da se nalazimo u Bosni I da smo bosanci a ne fantaziramo da zivimo u Srbiji I Hrvatskoj ;)
Koliko primitivizma na jednom mjestu i kojoj kolicini pa to je za naucne ekspertize,dakle jos jedan dokaz koliko je malo potrebno gladnom narodu sa svih strana da pokaze pravo lice,jedni kako su za treci entitet drugi za jedinstvenu i nedjeljivu i treci za drzavotvorni entitet RS a sve protkano tadicionalnim folklorom ovih prostora.....rezultat za one koji su ovo izrezirali je itekako vidljiv......izmedju ostalog brojevi komentara na tekstove sa pomenutim sadrzajem sve govore,svi gladni nezaposleni nerjesenih socijalnih problema i naravno zeljni provociranja i podsmijevanja za one druge i trece i narovno nakon ispisanih pomenutih komentara svi siti rjesenih svih problema i zadovoljni cekaju neki novi tekst da iz sebe izbace svu mrznju prema rzlicitim od njih......e neka vam je sa srecom primitivci,nikad necete doci pameti jer upravo vi ostavljate ovakve stranke na vlasti..........
Policija privodi one koji pokusaju srusiti bandere, a ne one ko ih je nelegalno usadio. Je li tu ista po zakonu, a policija cuva 'zakonitost'.
Nebih se ja puno trudio dase rusi krst prije bih natjerao dato ucine sami.odmah pored krsta ili na krstu postaviti natpis dasu stoga mjesta ubijani na hiljadama ljudi a uz blagoslov pravoslavja i poglavara Pavla,te zato snosi kolektivnu krivicu kojaje pecatirana u Hagu -GENOCID-
vidi ovih muslimana, starih antifašista, što su ih slabo učili (H)istoriju (ovo je najjača riječ koju sam u svom životu čuo, a vijerujem i mnogu poslije 1995. hahahaa), pa kada ne znaju ni ko je fašista a ko antifašista... trebalo se staviti zastava one njhove braće iz Iraka što sijeku ljudima glave, ne znam ni kako se zovu, onda bi bila euforija...i ovi naši iz Lukavice mlitavi, ne brinite, stavićemo mi jedan veliki krst na neko od brda iznda Banja Luke, pa dođite da skinete, ako smijete ahahhaa.. btw, što ne skidate u Mostaru, taj vam ne smeta?
Braco,nezaboravite samo jedno;klin se klinom izbija!
Ustajte vi zemaljsko roblje cas je krajnji kucn'o
Koji je ovo kontraefekat Srbadije. Ovo sve protiv njih radi jer oni stalno sa ovim potezima opominju Bosnjake da su nam bili i ostali najveci neprijatelji i sa njima nema nikakvog kompromisa. Hvala im na tome jer da nisu otvorena gamad koja jesu, Bosnjaci bi opet zalutali i upadali u mjesane brakove i kafane sa njima. Ali ovako nas dobro podsjete ko su i sta su.
Zivjela RBiH ! Ustajte Bosanci i Hercegovci,stjerajmo ove lopove sa vlasti ! Živio Sefer i Kraljica Bosna !