Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svicarac sto dolazis mene je samo stid politike a bosna se voli pozz iz austrije.
Dobar je ovo posao sa hapšenjem optuženika za kojekakva kriminalna djela. Nije više lako ni ući ni izaći iz BiH lopinašima, ali još to treba postrožiti i osigurati cijelu granicu BiH, još jače još bolje.
Kad je neka pozitiva tad su iz RS-a.A kad je banditizam i slično ( što je najčešće slučaj -klasika jel☺) tad su građani BiH.Eeeee moji građani ne more to tako.
NAJNEKULTURNIJI CARINICI KOJE SAM IKADA SREO,PRLJAVA SLUZBENA ODIJELA,BEZ IMALO KULTURE,NEDO BOG POZDRAVITI,A DUSA SE OGREBAT PA BAR ZA CENERA I ONI PREDSTAVLJAJU JEDNU DRZAVU? PA SVE TI JE JASNO KAD IDES AUTOM U BOSNU I UDJES U ONAJ BOSANSKI BROD,CIM SE PREDJE SAVA NASTAJE JAD CEMER BIJEDA NEVJERICA ZATUPLJENOST LICEMJERSTVO KRIMINAL KORUPCIJA SMECE SVUDA BLATO SMRAD OD LOZENJA,AUTA STARA 30 GODINA MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE SELAM IZ SVICARSKE
nemoj bolan Bosna je to ..gdje klobuča neki qurac
ZZELAM IZ ZZARAJEVA-MA HAJD' AKO TI JE BABO SA Gorice razumijemo mi tebe ,al sto ba ne letis ono nesh SA-VIJENNAA-SVICA NEGO SJEBA SEBE PO NASOJ DOMOVINI-JOS CES GLAVU ZIJANITI KOLIKO ZJEVČES PS.JA NE MICEM KO ZNA STA SAM URADILA A VEZE NEMAM