Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad gledam rtrs Putinu je najvažniji dodik.
Car Putin, mnogima je noćna mora... jah...
@hajdarbeg, a jesi li vidio na tim "medijima" koliko su turci pobili kurdske djece u Afrinu, koliko su pobili Amerikanci djece u Mosulu i Raqi? Šta su ustvari htjeli pobunjenici u Siriji? Nije im valjano Assad? Valjal tebi Bakir? Ko je financirao pobunjenike i ko im je slao oružje, jesil to vidio u "medijima"? Otvori okice malo, pogledaj malo šire :) Da, lahka zemlja svim nevino stradalim u tom ludom ratu.
ehehehehe .... prebjegao imspijuncic i sta ce drugo nego slati ga u vj.lovista....
Ako kazu, mora da je tako.
Britanci su tradicionalisti u principu. Njihove laži i obmane su takođe tradicija. Gdje je tijelo Skripala? Ima li i jedan dokaz da je mrtav ili od čega je umro? Mogu Rusiju povući za muda laganini. Dobro im je rekao Lavrov, imperijalno doba je davno prošlo, kao i doba pljačke čitavog svijeta.
Da je zapad skocio da ga hebe jest da njega ona stvar zabole sto oni skocise zabole ga napred mala ljudino svaka ti cast digao si sa dna svoju drzavu mogu ti ga glabnuti
"Pod kojim uglom letiš u nebesa, pod tim te čeka hladna Trebjesa" - Antonije Pušić, filantro i mecenat