Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog covjek samo se dobro vezuje... ja losu rijec nisam cuo..
Dobra je to vijest da se naš Pero oporavio nakon tragičnog iskustva----- i Pero ahbabu moj pamet u glavu a ne pištolj radi cave !!!
koji instrument svira Pero harmonikas 😀
Pero gut
molim, o cemu vi pricate, o nekom postenju...fuuj, pa znatel vi koliku sam ja platu imao godinama, a radio sam 11 godina, a od toga su mi 9 uplatili, tek saznao nakon sto sam dao otkaz.. za 400 maraka gospodo, dok su se gnjide poput ovog klosara Joze , s Perine desne strane, mali celavi, uvukli im u dupe, a takvih je na jednog radnika bilo otprilike 3, kojima smo morali plate zaradzivati. Koliko znam, ni dan danas nije bolje. Uvijek cu reci, samo jedan dio svog zivota necu prezaliti nikada, a to je onaj kada sam radio u Fisu, sto rece Balasevic; "najbolje godine, ovog zivota mog, prosle su uzalud"...ljudi, bojao sam se dati otkaz jer sam mislio da necu imat sta jest, uspostavilo se nakon davanja otkaza da sam tamo 11 godina i radio samo za hranu , tek poslije me obasijalo sunce.. zali boze samo pokojnog Zvonke Barbica kojeg je raznijela bomba u TC, ni spomenik mu se nisu udostojili podici, vec smo mi djelatnici skupljali od svojih bijednih placa..
Budi rudar za 700
Pero je ganjao ženskice kao i njegova supruga mlađe muškarce!!! On je dobar čovjek i gospodarstvenik, ali nije bio dobar za svoju obitelj ...
Jooj nemoj da ja tebe podjem ganjat! Sve ti Znas. . .
mnogi bi se trebali ugledati na njega. da ga obicna raja voli i oostuje. skroman covjek. puno uspjeha u daljem oporavku
Što ti treba da si syebeš život zbog polovne trebe :)
Ja mislim da bi daleko veća zajebancija bila da su mu poklonili tortu u obliku pištolja. Ono,kao ironija i ti fazoni. Fakat bi bilo urnebesno!
odlično hahahahahahahahah
Sta samo porodica hranis ljudino treba ti spomenik pidici !
Na faci mu vidiš da je ko hljeb
Pamet u glavu, roPe i nemoj nas sikirat. Nego, zna l' neko kako da se rijesim onog SandzaklijeVI ili IV xd ? Lik je lood.
Eto ti jos jedan haahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahaha
I nemoj sam sebi lajkat komentar baaa
Pero kralju
ko ga rani...
Covjek je dao nekome veliku sadaku pa mu se to vratilo na isti nacin ...!
ne mora da znaci ako je pomogao nekom da je dobar treba sve uzeti u obzir koliko je mozda porodica zaplakalo radi njegovog terora jel istina da je oteo muslimansku zemlju i na njoj sagradio taj famozni fis a ko zna sta je jos bilo u ratu pa sta mislite da se on pokusao ubiti samo onako pa neda dzavo mira a i sugestija a na kraju krajeva Allah dz.s. iskusava ljude na svakojaki nacin ne bi voilio da me neko pogresno svati da ja mislim zlo ili tome nesta slicno al daj zapiotajmo se one narodne zlo radit a dobru se nadat neide vrati se sve u zivotu kad tad.