{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pero Gudelj izašao iz bolnice: Vidimo se uskoro uz pjesmu i harmoniku

9.10.2015. u 11:52
826
97
Pero Gudelj izašao iz bolnice: Vidimo se uskoro uz pjesmu i harmoniku
826
Pero Gudelj izašao iz bolnice: Vidimo se uskoro uz pjesmu i harmoniku
Pero Gudelj
"Dragi prijatelji, nakon puna dva mjeseca mog boravka u bolnici osjećam potrebu da vam se ovim putem obratim, da vas osobno informiram o mom zdravstvenom stanju i zahvalim mnogim ljudima", riječi su kojima se poznati bh. biznismen Pero Gudelj obratio javnosti danas kada je otpušten iz bolnice u Sarajevu.
On je u pismu objavljenjom na zvaničnoj stranici svoje kompanije FIS d.o.o. Vitez napisao da se trenutno dobro osjeća i da je prvi dio njegovog liječenja na UKCS uspješno završen, zahvaljujući izuzetnoj stručnosti doktora i kompletnog osoblja kojima se iskreno zahvalio za sve što su učinili.

Dodao je da ga od iduće sedmice očekuje nastavak liječenja u toplicama.

"Želim reći da sam iskreno dirnut zanimanjem tolikog broja ljudi, od kojih mnoge osobno ne poznajem, za moje zdravstveno stanje. Od srca hvala svima vama koji ste svakodnevno pratili informacije o mom zdravlju te u mislima i molitvama bili uz mene. Mnogi prijatelji su uspjeli i da me posjete u bolnici pa ih ovim putem pozdravljam i još jednom zahvaljujem na pažnji. Neki od njih su: predsjednik Federacije Marinko Čavara, vlasnik Violete Petar Čorluka, Senad Hadžifejzović, Neda Ukraden, Hanka Paldum, Josip Pejaković, Marinko Jurčević, Boro Ramljak, Tončo Maros, Mato, Srećo i Željo Šarić, rođaci i prijatelji iz Njemačke i Austrije, gvardijan samostana Guča Gora fra Drago Pranješ Čarli, fra Pero Vrebac iz Bile, časne sestre Milica Šarić iz Sarajeva i Celija Šarić iz Zagreba te mnogi, mnogi drugi. Zahvaljujem na posjeti mojim dugogodišnjim poslovnim prijateljima Franji, Anti i Vladi Rajković, Alojzu Mlakiću, Mirku Bobašu, braći Vujević, Franji Franić, Muji Smajiću, a sve ostale koji su također izrazili želju da me posjete, ali čija posjeta zbog zgusnutog rasporeda liječenja nije realizirana, od srca pozdravljam i poručujem; vidimo se uskoro uz pjesmu i harmoniku", poručio je Gudelj.

Posebno je naglasio kako zna da su uz njega sve ovo vrijeme bili svi radnici FIS-a te da su i oni imali želju da ga vide.

"Mojim dragim Fisovcima veliko hvala u želji da se uskoro i vidimo. Na kraju, želim i javno da uputim riječi zahvalnosti i meni najbližima, a to je moja obitelj. Hvala mojoj djeci koja su svakodnevno uz mene, te Zdravku Ramljaku i Dragici Bonić. Srdačno vaš, Pero Gudelj", riječi su kojima je završeno pismo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: