Odlukom Dragana Lukača
0
Penzionisan Dragan Vikić
Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PONESI ZASTAVUUU DRAGANE VIKIĆ! i nayebi im se mile majke lukačima i njemu sličnim!
Dragane zmaju bosanski !!!
ej moj moronu, znas sta si ti za dragana vikica? nisi nista.
Ponesi zastavu pobjedu slavit ću, ponesi zastavu od Bosne Vikiću
seljaci, studenti, radnici, domaćini, penzioneri sa grbavice, vraca, ilidže, vogošće, ilijaša su svoje odbranili ali im je sve to uzeo milošević potpisom u dejtonu. ali hvalka bogu zato je stvorena republika srpska i srpsko sarajevo u kojem vikićevci nemaju nikakve ingerencije.
Eto, ode i Vikic... Sad da ste opet u istoj situaciji drage moje Sarajlije sirom svijeta, vi koji ste bili tu kada je bilo najteze, vi koji ste trpili uvrijede nazivanja cetama i ujama, iako takve ne bi prepoznali ni na slici da ih vidite, vi koji ste dijelili sudbinu svojih sugradjana...nakon ovakvog odlaska jednog Vikica, upitajte se da li bi opet prosli kroz isto. Znam da odgovor vec odavno znate. Znate ga kao i ja. Nije bilo vrijedno NICEGA. Svaka cast \"pobjeguljama\". Pametni, pametni.... Ionako nas dojucerasnje komsije ne cijene, niti su nas ikada cijenili. Sve je bila maska koju su skinuli kada su nas ispratili iz grada u tolikom broju da su postali vecina, pa ne moraju vise glumiti. Dobro, bilo je i par iskrenih, ali urijetko....njima svaka cast, ali jedna lasta ne cini proljece...
Ja koji ste vi pakasi. Svaki čovjek na kraju radnog staza mora otici u penziju. A to sto je Vikara heroj, neka ga ta Vlada posebno nagradi.
E MOJvoda, MOJvoda, nalupali nas domaćini, seljaci goloruki sa sve tenkovima, avionima i čitavim arsenalom JNA artiljerije. Sa daš orangutanima takvo oružje sravnili bi sve sa zemljom. Ali eto vi junaci, niste uspjeli. I, da, gdje su te junačine sa Vraca, Ilidže, Ilijaša, Grbavice, Vogošće??? Nisu ni svoje uspjeli odbranit, a kamoli uzet što su naumili. Grdne moje rane, domačini, seljaci, junačine.
Ne kontakte mame mi....... ili Vam ovaj portal služi za ispucavanje bez obzira o čemu ili o kome se piše......
DRAGAN VIKIĆ ! ! ! sta vise reci... dovoljno je ime mu spomenuti :P
@XXL, kako jadan 4 vojna sila? to je bilo onda kad su u JNA bili i slovenci i hrvati i makedonci i šiptari i muslimani. bez svih ovih to je bila vojska u rasulu, sa komunističkim oficirima koji nisu znali jesu pošli il su došli. većina ih se već u maju 1992. povukla u srbiju. nalupali su vas domaćini, seljaci, obični staroesjedioci sarajeva sa vraca, grbavice, trebevića, ilidže, ilijaša, rajlovca, vogošće. svi znamo kako su vikićevci prošli na žuči, lako je kurčit se po gradu sa šminkerskim naoružanjem i uniformama, na žuči vam mladost izginudok je ovaj hladio jaja u nekoj zaledjini. sada ga čekaju neka neugodna pitanja poput onog ko je pobio zarobljene vojnike iz transporera sa dobrinje u velikom parku 1992. pred njegovom bazom? istom onom parku gdje na spotu pozira sa dzukelom.
viknuše ga i vikiću, al nema veze za njega bit če dobra penzija, buđetska:) a ova varijanta specijalnog rata je pokušaj da se potlači narod koji se borio za svoju slobodu samo če se razočarati grdno jer če to biti do vodice žedan a od vodice još žedniji. ako misle da če mujo opet nositi đak a milan pisati, e pa piši al ne zaboravi da mujo ima čunu
Moralna nakarada koja je ratovala protiv vlastitog naroda.Sad ce lijepo na sud za Dobrovoljacku, Buhine Kuce, Veliki Park, Cacu... PS J.E.B.O vas Lukac, sad vam nevalja, a kad laje na Dodika i HDZ onda valj
Legenda...
@XXL PASA MOJ STO DOPUSTIS DA TE LEVATI PROVOCIRAJU, SVAKA CAST ZA KOMENTARE, AL NEMORAS TO NJIMA GOVORITI ZNAJU ONI TO VRLO DOBRO
Prije nekog vremena kad je Dodik rekao da je Lukac kreten, svi su Lukaca ko heroja predstavljali i dali mu mjesto direktora policije. Gledaj sad. Hocemo li se sloziti sa Dodikom?
dragan vikic je heroj,covjek koji zasluzuje svako postovanje..a budale mu rade o glavi...