Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ljubi vas vaš Zlaja, sačekajte još malo dok mi zasjednemo još 3 godine da opet glasate za naš svijetli socijalni SDP stoko retardirana stara, pa onda možete na miru da pocrkate. STOKO.
Stranka penzionera, kao takva, i ne postoji. Ako slucajno neko od tih nazovi \'predstavnika\' penzionera nesto i kaze, treba mu zacepiti usta do kraja zivota.RAZLOG: toliko ih ima, da bi sigurno bili najjaca stranka, da nije izdajnika u njihovim redovima koji misle samo na svoju guzicu.Dokaza za tako nesto ima i previse.Svako opravdanje im je bez veze i bolje je da sute i ne brukaju se.Za SDU ne bih puno, jer ih i nema u politickom zivotu.
Vratio se Valter u liku Zl.L. prica se po carsiji. Nosi torbu punu para i zlatnih kasika. Polahko. Sve ce doci na svoje mjesto. Tek su zasjeli. Sta ste navalili. Prvo da se sami dobro usjede pa onda narod...