Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez nereda ništa.Pa kad malo na vestima po Evropi se prošire slike kako policija mlati penzionere,možda se nešto i desi.
Ukinuti sva socijajna davanja,tople obroke,regrese.... ,na koja se ne plaćaju doprinosi, PIO/MIO zdravstvo,školstvo... Strogo kažnjavati rad na crno... Zaposlenicima satnice povećati... Bit' će bolje i radnicima i bit' će veće penzije
Sto niste ovako slozni pred izbore...
Prekinite davati djeci - momcima i curama od 20 i nesto godina te pare od penzije kako bi oni hodali po kafama, ili kupovali sebi mobitele, cigare i sl. i bice dovoljno para za sve te potrebe. Normalno da ni penzija od 1000 maraka ne moze izdrzavati cetiri - pet osoba.
Totalni nered ...
smanjenje povlastenih penzija na racun ovog jada i bijede sto prima 300 KM mjesecno.. i niko na gubitku!
Od samih izlazaka nema nista, to je vec dokazan promasaj. Nego puske i bombe u ruke pa da vidite kako ce vas cuti. Malo po autima, malo po zgradama .. bitno je ostaviti traga pa neka ih onda cijeli grad ganja.