Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj NOVO GORAŽDE pa kad ga prije napraviše ako boga znaju???svaka im čast.
Ma piti andole i sisat medole
"...problemi u zdravstvenim ustanovama posljedica "osvete" vladajuće garniture prema opštinama u kojima vlast nema SNSD. "To je svima vidljivo. Propisi se primjenjuju selektivno tako da ostaje utisak da se Vlada RS-a na ovaj način obračunava sa opštinama u kojima nije na vlasti SNSD" ISTINU ZBORI ZASTUPNIK VUKOTA G.
Pitajte Sebiju. Ne rekoše li jučer da je Goražde najnapredniji kanton? Jel sad vidite kakve nesposobnjakoviće birate 20 godina? Zadatak postavljen pred naciju mnogo je teži i zahtjeva veće napore i inteligenciju nego što ih imaju bakir i ostali.
@diwktatura Magare, ovo nije Kanton Goražde. Novo Goražde je u entitetu RS.
@mujovehabija1 Polako, i jedan i drugi entitet su u Bosni i ako je N. Goražde u entitetu RS.
gorazde je oduvijek bilo bogato ljekovitim biljem:)
eso preporodio kanton pričaju
@diktatura Opet, ovo nije Kanton Goražde. Novo Goražde je u entitetu RS.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)