Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko jos posten nosa kofere sa 150.000 maraka ? Dide svaka ti čast to je tvoj obraz a njima njihov
@NigdjeNaSvijetu Zasto si mu vratio kad vidis da je nezahvalno pasce....trebao si prodati torbicu i uzeti 75.000$ u dzep, ko mu prci mater...EZ MONEY MY NIGGA!!!
@NigdjeNaSvijetu bio bi mnogo dostojanstveniji da je sebi uzeo pola,to bi bilo dostojanstvo i ponos,a ovako vratio im je pare nije dobio nista i sad prigovara,da ima dostojanstva ne bi prigovarao
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto nisi odma odvadio sebi 10%, jesi gledo tesnu kozu???
Bila poplava negdje, i sad jedan covjek zapeo na svojoj kuci. Moli Boga da mu posalje pomoc, dolazi helikopter a covjek odbi, meni ce kaze Bog pomoc, dolazi camac on opet odbi, kaze meni ce Bog pomoci. On se utusi i dosao kod Boga, pa sto mi nisi pomogao kad sam trazio, pa kaze poslao sam ti helikopter ti si odbio, poslao sam ti camac ti si obdio... Eh to je nas narod.
posteni inace najebu u zivotu
"Hvala" ti. Glupane stari.
Kakve provizije, kakvi bakraci. Oba klijenta, i kupac i prodavac, otvore devizne racune u istoj banci. I izvrsi se uplata novca za kupovinu cega god. Najnepismenija osoba, zadnji imbecil nece prodati nekretninu ako joj prethodno na racun nije legla trazena suma novca. Niko to na ruke ne prodaje. I niko posten to tako ne kupuje. A preko granice se ne moze prenijeti vise od 10.000 KM. Postoji zakon o terorizmu i drugim kriminalnim aktivnostima.
Ovo je prica za malu djecu o kupovini nekretnine. Prvo, po zakonu ne moze prenijeti preko granice vise od 10.000 KM. Drugo, niko nece prodati nekretninu dok mu trazena cifra ne legne na racun. A onaj koji kupuje, ako je posten, platit ce putem racuna. Niko na pare ne prima toliki novac. Postoji Zakon o finansiranju terorizma i sl. Sve danas ide preko bankovnih racuna.
Imaš pravo na 10% iznosa ako je dokumentovano da si ti pošteni nalazač. Ili je to već naplatio neko iz hotela umjesto tebe. Ali takvim đon obrazima ja ne bih oprostio. Jer ko moze izgubiti ili zaboraviti 150.000 maraka? Samo onaj ko ih nije znojem i suzama zaradio.
e moj dedo, umjest da kupiš bmw i karaš starke od 40+
Pa zar moze neko nosit sa sobom torbu punu para i da mu ispadne il je zaboravi? 😒
Policija je trebala naglasiti da mu po zakonu pripada 10%>
Budala, ja je iskreno nebi vratio, jednostavno nebih imo srca da to uradim.
Zato ljudi citajte i ucite. Stari su rekli: Sto izgubis ne trazi sto nadjes ne kazi! :) Ovaj dobri covjek moze mirno spavati a vjerovatno ce i ovi sto su izgubili poslje ovog clanka i zahvaliti mu se..toplim rijecima, kahvom i rahat lokumom.
...glupan!!!
Nikad im ništa ne treba vratiti. Šta će sa parama tolikim ovdje. Da se ku.če. Dođu gastarbajteri da se ovdje pokažu i zube naprave za 10 dana, ošišaju se, ugrade nokte i čekaju ko će ih zovnut' na ručak i ko će platit račun jer su uvijek bez novčanika. Pare nose u torbi pa zaborave.
@gooUser1562851914 ...ziva istina...nema gore bagre od dijasporaca.
mozda je vratio pogresnom:):):)
Pa kad vidis na granicnim prelazima onu dijasporu austrija svedska njemacka a o onima iz SAD a da ne spominjem po gotovo one zenske tamosnje k urve nagizdane sa 16 godina po instagramu guze se i hvale se jos sve ti je jasno!! taj narod se ni materi nebi zahvalio da je a rodio