Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Marina NATO je tu i on odavde vise sigurno nikad otici nece eh samo da se jos potpise.
Prvo se dogovori sa svojim pajdasima iz Republike srpske, pa nam javi sta oni kazu.
Uzeo zrinski prvenstvo opet
kud su zlatne kašike kidisale u Nato,poznato je da ne volite Amerikance
nije Dace, nego MORA.
Posto se istovremjeno ne mjoze biti za NATO i za treci entitet tj Hercegbosnu, a ako je Marina HDZ kadar a timje da NATO takav HDZ-ov koncept ne podrzava onda je jasno cda Marina samo formalno prica o nekim NATO integracijama dok uz sve ostale prinadleznosti, prima platu, a radi protiv pristupa ove zemlje u NATO, jer radi teritorijalnih pretenzija Hrvatska ne zeli ovu zemlju u NATO.
Ovu lakrdiju treba sto prije zaustaviti. NEMA INTERNOG NACIONALNOG DOGOVORA oko pristupa NATO-u pa prema tome treba zaustaviti bilo kakve razgovore na tu temu. BiH ne treba upce razmatrati clanstvo tom ratno huskackom savezu. Nama treba EU a ako to ne moze onda se moramo okrenuti drugim silama, Kini Rusiji, Turskoj... kao mala zemlja mi se moramo prilagodjavati i biti otvoreni sa svima. Zapad inace nije ono sto je bio pa tako ni NATO vise ne znani ni sigurnost ni napredak...
Vjerujem, dakle vjernik sam. Ne vjerujem dakle nevjernik sam. OTAN je samo bolja sigurnost da neće doći do rata među članicama, a i nekako se sigurnije osjećamo ako pripadamo grupi. Ja sam ZA. 🤔🤔🤔
pa bih je u nato savezu godinama. bih vojnici već odavno služe u nato snagama.
Cuj vjeruje?!
Zna ova sigurno, nije neupucena, da je Covicu na prvomj mjestu i prioritet Dodik bez obzira na njegov stav prema NATO, nego, ne samo NATO nego i clanstvo u EU.
Sta joj ili kome znaci ova neodredjena prica , "da ona nesto vjeruje, ako se prethodno nije javno i precizno izjasnila kakav je njezin stav i odnos prema Dodikovom stavu o pristupu u NATO. Ako je vec na toj funkciji i adekvatno placena, onda ako nemas nista konkretno, ne treba nikog praviti budalom.
Koja je ovo ljigavka, svojim djelovanjem unistila je Ministarstvo odbrane BiH i samim tim Oruzsne snage BIH! Po nalogu udruzenog zlocinackog dvojca Covic-Dodik, napravila je nemoguce uslove zivota i rada podotovo vojnickog i podoficirskog kadra, gdje je uslijedilo masovno napustanje i odlazak kako iz OSBiH tako i iz drzave! Vojnici sebu kupiju hranu na borbenim zadacima (straze), a ovaj kriminalac zvana Pendes vraca u budzete po 10-11 miliona maraka!
Gospodjice ministirice u tehnickom mandatu, kupi prnje i mrs iz MOBiH, kome vise trebaju tvoje lazi i kriminalno djelovanje! Ti si odavno bila zrela za krivicno gonjenje i osudu, ali eto ti si jos bolju poziciju dobila u vlasti, narvno kao nagradu za svoj "RAD"!
Pa imali smo i prije jna pa je svako otisao svom narodu i borio se.Sto se tice sigurnosti u bh nato to ne moze garantovat mir.
Tko je ova?
i ovaj kLJiks postaje dosadan, tjah