Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ova čita vijesti zadnjih dana.
@BuljevarPreciznih Naravno da su civilizovani - Oluja i pa pa. jos vas malo ovdje sto je ostalo jos koji dan i to pa pa
Wnb krvati civilizirani??? Ma daaaj hahaha 😂 Moze srbin covic reci sta hoce a radi suprotno...evo ja kazem sutra cu biti predsjednik EU...bit cu al u racquuu...ne dipr debbilu, mslm debbil si cim to kazes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajte molim vas.Pa vi se vise zalazete za interese susjednih drzava nego za interese drzave od koje place primate.Mora se poceti strogo kasnjavati,nerad,pasivnost,i rad u interesu drugih drzava!Dosta je vise foliranja i politikanstva!!!
predaj ga ako imas mu.a/pi.du/ pa ce sve biti rjeseno!!!!???
Gospođo prneš. Vi iz HDZ možete ga pušiti. Vaš predstavljeni Dodik može ga isto tako.
Slanje ANP znaci i aktiviranje i postavljanje MAP-a kroz BiH napokon. Pendesu odjebaus, glupa si za neke stvari.
Dodik veli "vazduh trpeti ko da nebo gori ", Čović na to "sprema se oluja"....😁
Ako je tehničko,što onda ne pristanu da se pošalje. Dosta više šuplje i od HDZ-A i SNSD-A.
Pa sto ga nisi sprovela ako je samo tehničko pitanje ? Zato jer ti nije dao tvoj vladar Čović zato jer radi zajedno s Dodikom na razbijanju BiH.
bez ANP mi nećemo ni da pričamo.pa sad vi vidite.
A hoćemo li Pendeško rješavati to tehničko pitanja? Dodik i Tegeltija rekoše da neće. Za njih ne važe Zakoni i donesene Odluke i ne trebaju radtti ništa u vezi tih tehničkih pitanja?
Nikad da rijesimo ova tehnicka pitanja
Govori ono što Čović ne želi, da se ne zamjeri laktaškom smradu.
@bosman345nesalomivi hahahaah
Marina Prdeš.
odkud ona na ovom mjestu? još iz HDZ-a.i kažu ugroženi.
Plalmudenje vec mjesecima,sve ista nistavila.Bitno je plata ide a vi majmuni glasajte i diskutujte.Halo ljudi ja sam izbjegao zbog politike i sda i sad imam penziju 2500 maraka.I to za 17,5 godina a vi ce da rovite kontejnere i kukate.Sreca vama da imate dijasporu koja se vrati i trosi.
@bosnavazda, Iskreno ja sam sretan kad ti nisi ovdje. Nemoj se vraćati.
Gusko jedna to je BILO TEHNIČKO PITANJE KOJE NISI ODRADILA KAD SI trebala a sada to i svako drugo i najmanje pitanje je pitanje ŽIVOTA I SMRTI jer vam više Bošnjaci ne vjeruju. Kad će vam vjerovati ne sigurno da ih i poslije 20 godina opstrukcija pravite budalama sve što su dopuštali je radi mira i slogu u kući sad im je pukao film i svako ko od bošnjačkih političara vama i dodiku popusti sebe je politički sahranio
I tegeltija je tehnicko pitanje
Gdje je ova rasla? kontradiktornosti u izjavama i činjenju, a ostali ili dio ostalih nije, pa ako je tako onda nema NATO-a, a sta cemo sa vec izglasanim i potpisanim, po tebi to treba smetnuti jer je bilo davno?