Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin je već prebacio svoje obavještajce u Banja Luku. Cijela BiH ambasada je KGB
To je slijedeći cilj. Dodik je produžena ruska ruka koja mora uraditi ono što Putin naredi.
Ne petljaj Banja Luku i Bosnu sa Ukrajinom predsjednice Bivse Jugoslovenske Drzave Makedonije (BJDM) ili FIROM, gledajte svoja posla imate vi vise svojih problema sa Bugarima i Grcima, a nas ovdje ostavite na miru.
Sta je ovo svak nesto prognozira hajaj hajde ne dipr vise .Hoce eto zgazit ce putin citav svijet
Zeljka sami ste sebi stavili metu na celo. Ne glumi sad neutralca...
Pajdo,haj' ti dođi avionom ovd' kod nas. Mo'š na mostarski aerodrom,tu sletiš,i ne znaš da si sletio! A imaju iskustva sa makedonskim avionima...😈😈😈
Šta mlatiš gluposti? Šta će Rusi napast BIH? Kako? Milanović reče dobro Srbija šaka jada čime će napadati pištoljima na vodu? Kako će Rus doć do BIH kad nesmije četiri avionima po nebu gdje NATO kontroliše. Dodik čime će ratovati? Toljagama ? Krenulo ajmo pričat o svemu samo ne o aferama,pljačkama ,korupcije,poskupljenjima ,što narod odlazi.
ja vece budale odavno nisam vidio..kao da sad BIH granici sa rusijom..e kretenu jedan
Dejtonskim sporazumom NATO je garant mira u Bosni i Hercegovini i reagovat ce na bilo kakvu pretnju😉...
Vidi ovoga koda je vidjeo avet,de ne lupetaj makedonac idi zaljevaj paprike da ne izgore.
Odjebi od Bosne...
Nije vise makedonski nego "bivse jugoslovenske republika makedonsi" predsjednik.. ilil sjevorno makedonski predsjednik ;)
Interesantno...nema osude:Bugarske...Grcke...Rumunije...Indije...Egipta...i jos mnogo drugih zemalja....
Gotovo je s entitetima, kraj priče.
Hajde dao im je Alija,vrijeme i njegov izdrkanko da im je pokloni jos koji put
Banja Luka je Rusiji nebitna. Nema tu Rusa ko u Ruskom susjedstvu.
Maaa niiiiste separatisti... Već ruski petokolonaši sa svih strana okruženi članicama NATO pakta. Ne vidim što se bunite kad to i sami priznate.
M..a ti je najranjivija!