Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez obzira koliko se mi nadali, na ovom svijetu nema pravde... Smijesne kazne... Trebali obojica dobiti po 600 godina rob.ije....ili ti ga do kraja zivota....al djaba... Zivimo u dejj.alovom sistemu, bez trunke pravde. To je evidentno..
@Whiz
Sljedeci put prije nego sto nas \"pocastis\" jos jednim glupim komentarom kao proizvodom svoje selektivne informiranosti, prouci razliku izmedju pravomocnosti i nepravomocnosti. Za tvoju informaciju, Naser Oric NIJE OSUDJEN na 2 godine zatvora ni po komandoj odgovornosti, nego je pravomocno oslobodjen svih tacaka optuznice.
Ovo je cista poruka da trebamo i mi pluralisti (pravi ponosni Bosanci) postati barbari i pokazati Srbiji zasto smo Srbiju gazili 500 godina prije nego sto su ih Osmanlije gazili.
za pomaganje dobili 35 goina!? Naser Orlic za komandnu odgovornost 2 godine!? pravda nema sta, ijos imate obraza da se bunite. HELP BAZNIA PLIZ!
Pa ovo je vise neko POS*RATI ZRTVE SRPSKOG TERORIZMA I BARBARIJE.!!!!!! POS*EREM VAM SE NA PRAVDU.!!!!!
Oni bi trebali kaznu služiti u Novom pavlijonu u Foči, do prve prilike su na slobodi, a do slobode če im biti ko u Banji na liječenju.
po 6 dana zatvora za svakog u,b,i,j,e,n,o,g
smijesne kazne. cuj 16 i 19 godina? pa jesu li oni normalni?