Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slava svim poginulim braniteljima RBiH.
Hrvati naši, ne damo vas. Bez vas bi odbrana bila nepotpuna. Vječna slava!
@katozlato388 POKENYAM TI SE UZP U ZVALJE
Ovdje očigledno dosta djece komentariše, koja se nisu ni rodila u ratu. Sarajevski HVO i brigada Kralja Tvrtka su čitav rat proveli na strani ARBiH, tako da prije nego što napišete glup komentar malo istražite materiju o kojoj pišete, nisu ovo UZP-ovci.
HVO u Brckom i Orasju su bili od pocetka do kraja sa Armijom BiH.Ali HVO u Kiseljaku 92 -ge u Julu prazne pivske flase zajedno sa cetni.ima u centru grada.Ako ne vjerujete ukucajte na You tube.1992 u Julu!!?
SPALITEE IM KOSTI I IZBACITE IH GNJILE IZ SVETE ZEMLJE BOSNJACKE, MTR IM USTASKU YBO PAS. TO JE ZLOCINACKA VOJSKA KOLJACA. HVO JE GRANATIRO SARAJEVO
Aj dobro evo shvacam nekako da komsic ne ide u hercegovinu ali evo hvo sarajeva pa ni tu nije u stanju da ode i kaze da je hr clan . jes ko i erdogan
HVO granatirao Sarajevo i to po vitalnim objektima, ukucujate na youtube hvo granatira Sarajevo
Zasto "Hrvatske brigade" je.em mu misa?Zasto ne brigada BiH!?
Veliki je značaj pripadnik HVO-a, kao i svih drugih istinskih boraca u odbrani Bosne i Hercegovine, međutim, ovo je privatno udruženje obitelji Pejić, koje se finansira sa različitih nivoa ( općine, Kantona, Federacija). Marinko Pejić jeste bio prvi predsjednik HVO Sarajevo, međutim u septembru 1992. godine je napustio Sarajevo i otišao sa obitelji u Zagreb u kojem je proveo čitav rat, tako da nije ni na koji način učestvovao u odbrani u BiH.
@Istina77 nije u septembru 1992, već u kolovozu 1992.
ali moralo se stalno paziti na HVO da ne bi izdali i zabil noz u ledja njihova oimljena taktika,ali bilo ih je i to dosta koji BH smatral svojom prvom domovinom njima spokoj i respekt nista manji nego bilo kojem bosnjaku i srbinu takodje!
Da bili su prvi u bježaniji preko Miljacke na Grbavicu pa tamo kad predju dižu 3 prsta da ih Srbi ne ubiju.Znamo sve..
Bilo je tu svega
Patrioti Bosne i Hercegovine neka vam je vjecna Slava. Borili ste se i izborili za pravu stvar! Fasizam u Bosni nije pobijedio!!!