Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuuuuuuuuuj?Ma nemoj mi reci?Jos jedino javi to Lagumdziji,najvecem grobaru socijaldemokratije koji je sahranio tu istu ljevicu u BiH o kojoj pricas Pejanovicu za narednih 50 godina dok ne pomru sve njegove uhljebljene podguzne muhe iz ere Drzave za rodjaka,pa onda mozda 2065 opet nesto pokusamo...
eto nema vise lagumdzije, gdje je sad zapelo?
@clav dugo je bio pa je zato sad zapelo. rasulo se drustvo. tesko sad to okupiti a i lagumdzijin duh lebdi nad sdp. covjek je definitivno sahranio sdp.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma Sarajevo se dokazala kao urbana sredina sa ljudima koji misle svojom glavom :) :) :) hahah bože me sačuvaj
sarajevo je samo dio bih. sa svim svojim ljepotama i manama i nepismenim narodom.
@thea Takvi ne bi trebali imati pravo, da dalje trube o politici...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj pravoslavni majmune, demokratija pobijedila, sta je demokratsko gdje vladaju nacionalne stranke.
Pokazalo se da je BiH demokratska... HAHAHA... Koga ovaj farba. Muslumani ne po$tuju sopstveni ustav: Nema izbora u Mostaru jer Muslumani ne daju. Kr$i se ustav jer u parlamentu ima 13 a ne 17 predstavnika Srba. Koliko Muslumani cene ustav toliko ga cene i Srbi.
hahahah rezultata izbora bi bio da se moja majka hebala sa njemcom rodio bi se u njemackoj a Vako trpi i suti i zivi u Bejha
Lagumdžija je naj veće zlo Demokratije
Kad bi baba imala muda, bila bi djed.
djaba kad ti je SDA kriminalisticka organizacija i "stima" izbore - davno su rekli: nije bitno ko glasa nego ko broji glasove U Zenici od 40.000 biraca 4.500 je ponistenih - mahom SDP, Snaga Centra i DF (SDA naravno ni 10 ponistenih glasova) i to sve u centru grada - po selima postotak ponistenih listica je 0 - 1% - pametnom dosta
IDI BA I TI VISE U PENZIJU JARANE MEDIS EVO IMA 30 I KUSUR GODINA
@FAP13 mrs jbm ti mater cetnicku
Profesor Besim Dervisbegovic iz Orašja na svom Facebook profilu prokomentirao je održane lokalne izbore, na kojima je sam sudjelovao kao nositelj liste SDP-a BiH za općinsko vijeće Orašje.– Pozdrav za djecu i malobrojne prijatelje.Završi se naša nedjeljna utakmica. Ja i moja ekipa smo poraženi.Mojim protivnicima nacionalistima i velikim hrvatima i velikim muslimanima čestitam zasluženu pobjedu.
I nastavlja...Hvala vam moja djeco- učenici, hvala vam sportaši, hvala i prirodnjacima, hvala i mojim prijateljima, veliko hvala i damama, suborcima, hvala i poštenom posavcu a posebno hvala prosvetarima kao avangardi koja prepoznaje zlo zvano nacionalizam.Hvala vam na cjelih 78 glasova.
Dragi moji istinski prijatelji – vas ukupno 78. Zbog vas profa ima razloga da nastavi život punim plucima. Malo vas ili nas je ali fala Bogu što nas ima i što nismo kao ovi koji od oglavina ne vide dalje od nosa i koji su krpa za jednokratnu upotrebu. Hvala vam što mi dadoste glas a ja vam ne plati, niti obeca posao niti vam bilo šta drugo ne slaga- rekoh vam samo dajte glas čovjeku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gosp dekan da su babi muda bila bi dedo
mirko smrdis okupaj se..
Jasmina Imamovica na celo SDP-a! Niksicu, zbog tebe niko ne zeli da bira SDP, jer si Lagumdzijin uhljup. Samo radikalna lijeva opcija moze spasiti BiH, jer je ona i napravila 1943 godine (ZAVNOBiH). Samo lijeva opcija ima muda za borbu protiv kapitalista, domacih fasista, cetnika, ustasa i islamista. Ako zelite normalnu drzavu, to moze samo borbom protiv fasizma, a niko fasiste na ovim prostorima nije satrao kao antifasisticka lijevica, jer sa njima nema pregovora.
SDA ne interesuje BiH, nego filndzan u kojem ce oni zivjeti kao Emirati. Oni su podijelili BiH i podlijezu stranim interesima, kriminalnim privatizacijama, arapizacijom... Stisnimo pesnice, uzmimo metalne motke i flase s benzinom i deri sve sto je fasisticko dok se ne iskorijeni. Nema drzave i pregovora sa okupatorima i fasistima, to se mora satrat!!
@FAP13 Kod nas makar ima neki red i jasna hijerarhija. Mi ne privatiziramo drzavnu imovinu, niti potpisujemo primirja sa četnicima i ustašama.
Da rezultati izbora nisu 'vaki, sigurno bi bili drugaciji ;))))
Da ima lijevo orjentisanih SDA i radoncic bi se fatali za glave... ovako trenutni ljevicu imaju samo u imenu inace su daleko od ljevice i socijaldemokratije
Ajd Pejanovicu ne seri bogati,ko tebe sta pita i koga ti predstavljas moroncino jedna
@Chvilla Zajebali su se i jedan i drugi i sve one koji su bili za njih,danas je to vec cinjenica,a to sto je bilo vise nije i nikad nece biti
poljem se siri miris ljiljanaaa...