Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
covjek s najlaznijim osmjehom
ovog suada kad vidim, znaci cim pocne da prica, cim ga pogledam u oci vidim nekakvu necistocu
joj sto ovog zenskarosa ne mogu organski
Sjetim se ovog Suada Kurtcehajica dok je bio asistent Omeru Ibrahimagicu, napadao i uznemiravao studentice, jedna iz Zenice i jedna iz Breze ga prijavile, jedva se spasio zatvora, a Sandjaklije mu sacuvale katedru, zesci papak i foler.Sad brani granice Sutorine i Skolja, idi bolan u Sandjak, Srbija je tvoja zemlja, kani se ZAVNOBIHA i kluba senilaca 99.
E moj mirko... Sad su garavi u modi... U tvoju utopiju ni ti više ne vjeruješ
Kome ovaj prica bajke, idi u Banja Luku, Bjeljinu, Trebinje, Prijedor i drzi te tribine za nigdje i nista u Dejtonskoj BiH. Kakav ZAVNOBIH, a sve podjeljeno u BiH
zavnobih je direktan uzrok i povod gradjanskog rata u bh 1992-95g.bjrmovci,dukljani i muslimani obozavaju komuniste i tita zbog avnoja,zavnoja itd a to sto su im ti komunisti 1945g ubijali njihove dedove da bi im jebali babe to je nebitno,boze moj.revolucija gde je broz obecavao jednakost a nastanio se u kraljev beli dvor.