Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvu BiH ne zeli niko od konstitutivnih naroda.
Ali su u Sarajevu izglasali vladu za paradu, u Banja Luci je ne žele.
i onda kazu bosanci merhametli, aha, how yes no
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iz krajnosti u krajnost. Je li moguće da je ovo jedina alternativa nacionalistima i desno orijentisanim strujama? Pa u p.m., ima li ijedna normalna politička opcija, nešto umjereno i blisko zdravoj pameti? Postoji li to?
E čuj "otpor sa margine" a vlast u KS ih podržava, svi mediji, sve moguće ambasade, i oni opet za sebe misle da su na margini? Hahahhaha pa najblaže je reći za ovakve da su bolesni, niko od njih nema dvije zdrave stanice u glavi.
Nije mi jasno ČEMU otpor pružaju? Jel pružaju otpor državi? (to je ustanak), jel pružaju otpor građanima? (to je diskriminacija)? Niko ih ne dira, žive među nama svaki dan normalno, otkud odjednom potreba da se ponose što su drukčiji?
voda, cistoca, smece, gradski saobracaj, sigurnost - nista ha?...
Jado jadni, BOLJE SUTI!! Ljudi sve je otislo do djavola!! Koji sljam , sve sto je humano, moralno I u krajnjoj liniji ljudsko je upropasteno.
Samo ne znam ko je topdzija a ko mackovan od ove dvojce uvaženi i školovani patriota , sto za postojanje Bosne su uradili neprijatelji , oni su duplo vise za jednog mandata , fujjj
Pa vidiš koliko ga Peđa prima od pozadi da su mu se i usta iskrivila od zora ,a Forto se osušio ko suha šljiva stalno ga primajuči
svi bi u eu a nećete pedersku paradu..ovom narodu je teško ugoditi
Gdje vam je Gavrilo
Fuj!
I nema vecih derpe od vas dvojice jos samo vam fali konakovic i nenad adzifejzoviv
Sta li Konakovic ima pametno reci za ovo.
Šteta što dvojac sa slike ne zna da BiH treba biti demokratska sa svim ljudskim pravima. A ne puna lopova
Falim te Boze da BH sve vise lici na otvoreno, demokratsko drustvo i da se i drustvene manjine i njihova pitanja ne guraju pod tepih. Bravo za cijelu zemlju a posebno Sarajevo.
Seronjo 😡😡😡
Fuj!!!