Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kriminal, i to udružene kriminalne grupe: politike i građevinske mafije...Kome je to palo na pamet da budžetski novac poreznih obveznika daje privatnim licima- građevinskoj mafiji. Nadam se da će kad tad doći neko na vlast Ko će donijeti zakone i sve te što su u tome učestvovali pokrpati u zatvore.
e onda i pomoć penzionerima je kriminal, i oni su privatna lica. Penziona MAFIJA.... A bolesni, invalidi, siročad? Sve privatna lica....Mafija je i to sve jelde? Sportske reprezentacije države? sportska mafija. Subvencije za obnovljive izvore energije? energetska mafija. Sve bi ti na kraju strpao u zatvor.
Ovo što rade u posljednje vrijeme se zove udružena kriminalna grupa; politika, građevinska mafija... gdje još zemlja u svijetu daje nešto nekom badava a s druge strane uskraćuje ono što je dužna ; liječenje bolesnih, povećanje penzija, školovanje omladine, izgradnja i održavanje puteva koji ni na šta ne liče... Valjda će doći vrijeme kad će neko tu političku i građevinsku mafija za 20 godina strpati u zatvor
Prijavio sam se, insalah da kupim i cetvrti stan.
Ma kakve subvencije, ovo je nesto u smislu trgovanja stokom na stocnoj pijaci, izbori se blize, a Imamovic je svjestan da polako tone...
lezi hljebe da te jedem, zaradi sebi pa gradi kucu,stan osnivaj familiju nema nista od toga da dobijas nesto
Tuzslanskim komunjarama nikad u glavu da se usadi, kako ne mogu vise zivjeti na budzetu, kojim im sve treba placat, vremena neefikasnog komunizma su prosla.
Komunjare su i djecu naucile da ce dobiti sve dzaba. Ostali srecu neka traze u Njemackoj.
opet subvencija manja od pdva ..mamicu vam vasu prevarantsku
platiš manje i opet viču prevara