Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da su se sa Postojnom slovenci bogatili na nama .
Lijepo je ovo vidjeti jos samo da su nam prikazali neke od tih 200 zivotinjskih vrsta
bravo za niksu i ekipu iz ravnog jer su je doveli u stanje kakvo zasluzuje,sad je na nama da dođemo ponekad i da organiziramo exkurzije da posjete istu....
ovo vrijedi obici
Ljepota...
svega ima al pameti nema
I po ko zna koji put, prebogata smo drzava. Kakvih samo ljepota imamo, samo ih nimalo ne cijenimo.
jos i unistavamo...i gradove i prirodu..bezakonje 😣
@pile :-( Da, nazalost ali imas pravo. Obicno je ono s pravom napisano, niko ne zna unistiti i stete napraviti, kao sam covjek. :-( Jbg valjda cemo se jednom i dohavizati i poceti malo vise cijeniti. Ima pojedinaca koji cijene, ali nazalost jako malo. hahah Evo vidis sad te upisalo. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (91)
Dzabe sve kad su zivotinje izvan nje!
tako je Ante