Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si to Nermine rekao prije mjesec dana rekao bi da si OK, ali o kriminalu pričaš kada su te odlučili razdužiti. Dobra oprobana taktika “šuti čuvaj svoju gu.z.icu” je očigledno bila tvoj moto, pa kad su te pustili niz vodu odlučio si ispasti velika poštenjačina i mučenik.
Covjek to prica ima 6 mjeseci na svim tv kanalima, gdje ti živiš?
Sta je ovo ljudi moji pa imal kraja ovo više nema smisla. Jedan zastupnik u skupštini dobije javnu ustanovu i njene lopove da se igra s njima i da on postavlja i skida koga hoće. Pećanac priča o parama ima dva mjeseca da fale u Službi niko ništa... odjednom se ta Edina sad znamo i kako se preziva javlja ko da se probudila tek da kaže jest kralo se al nisam ja. Kakav cirkus Kolorado...
@terminator91 MO TO VOLIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Pecanac je uvijek bio lopov,samo glumata postenje.Lopov bio i ostao.
Eto sta se radi, dobro je iko ikad preko sluzbe za zaposljavanje dobio posao, mozda ako nekome dobro iskesiras. A ko je na odgovornim funkcijama ne samo u KS nego i drugdje je vise nego smijesno. Sefovi biroa za zaposlavanje uopste nemaju odgovarajucu strucnu spremu koja se trazi, pa npr moze biti i prosvjetni radnik tamo ali nema veze ako imas veze.
Svi krali niko nije krao rezultat para nema
Jel to SDA tu je teski lopovluk.
Hitno,,komplet,,SUDSTVO"-očistiti...tako što naše ,,SVE,,sudije trebaVAN..izbaciti..a STRANE..ostaviti( preispitati..njihovo,,finansijsko stanje..i u Zenicu..na,,klavir"
Jasna Agic SBB, Edina Ljubuskic SDA, da vidimo reakcije stranaka
Zaostali nacionalisti su umjesto demokratije i kapitalizma, uveli vladavinu kriminala, korupcije i nepotizma!
PABLO ESCOBAR DA JE ZNAO ZA DRZAVU BIH NIKADA NEBI ZIVIO NIGDJE NA DRUGO MJESTO OSIM OVDJE, KRIMINAL RADIS A DRZAVA TE STITI
nanu vam j...m!!!
Odavno govori to Pecanac. U citavoj drzavi je takav kriminal da je mucno o tome i razmisljati. Dok neki ledja ostavise za par stoja druga strana price samo vise krade i uzima drzavne pare. Sramota i fakat nema neke perspektive realno.
istrosen lik idi u penziju
Kakvi naslovi, zona sumraka.
LOPOVI LOPOVI LOPOVI LOPOVI LOPOVI
taman nek ova Ljubuškićka dovede sad svog uago dziju Becarevica Almira i nekoderi i Ju ua zap. kao i PLIN i Energoinvest.Pa ovo je kriminalna hobotnica kojoj bi i Sicilijanska mafija pozavidjela.E moj Fahro koštat će tebe koza..