Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaćeg gnjavatora i karijeristu nisam vidio u svom životu,krivo ti što te je Zlatko otpilio, pa sad laješ protiv SDP-a i direktno pomažeš nacionalistima da dobiju izbore. Otpadnici iz SDP-a...
ti da valjaš bio bi još u Bosnafolkoru, mjenjaš dresove , malo bi tamo ,malo vamo, prflivodo,poštenjačino
Nek si se ti otrgao iz Narcisovih kandži, sad samo polako vidiš da narod sve gleda i vidi, nek ti SDP bude škola kako netreba raditi .
Upravo tako ;). Samo se neki inat ganja
\'Aj ne seri Pećanac. Udružuješ se u Sarajevu sa SDA-om iz čistog obračuna sa SDP-om, a šta si dobio. Dobio si to da si ojačao SDA. Smiješan si, a ozbiljno sam razmišljao o glasu SDU-u nakon Lagumdžijinih vratolomija. Pih.
Polahko ali sigurno!!!