Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazno je da nema vise Picinog parka kod genocidasa.
http://www.youtube.com/watch?v=R9eGkGltXRw Aman Bosno moja, zemljo ponosna, zemljo mojih djedova!
a sto volim od srbina da primim vise nego somuna da jedem kad ga gedzo pristavi otpozadi ja samo gazem GEDZO IVUCI MALO DA MOGU DA POMIJERIM VRAT
mene je neki dan gu.zi.o anto iz kreševa
RS je sramota za RS!
Ja ne znam kako njega nije sram? Kako je jedna ovakva seljačina poput Miliorada Dodika dospjela na vlast? Jedan primitivni, plitki jad i čemer, sa IQ jednakom sobnoj temperaturi i riječnikom kakav nema ni dijete prvog razreda. Da ga bude stid i sram svojih postupaka! I ja ne znam kako ovaj kreten pod nickom \'\'RS\'\' može napisati da je on autoritet? Autoritet sa svojim jeftinim vokabularom i primitivnim ponašanjem? Bože baci ciglu.
Poturička politika PDP-a i njegovog predsjednika je najveća sramota za RS. Sreća da postoji kanalizacija niz koju g o v n a kao on odu prije ili kasnije.
Lako je njemu, on je glup.
Smrde je evolucija zaboravila prije nekih 300-400 godina. Primitivci, divljaci koji sebe nazivaju nebeskim narodom u 21. stoljecu. Mislim da vise o njihovom intelektualnom nivou nije potrebno govoriti.
Papak može obnašati bilo koju funkciju, ali ostaje papak za sva vremena !
Овај ПДП је најцитиранија странка у медијима кретена са 24%. Странка са врло великим ауторитето у Срба.
Zao mi je narod u r. kako im nije jasno da sa ovim seronjom oni ne mogu ni pedalj napred samo nazad, ja ga licno poznajem iz austrije itd to je kockar lutalica bitanga itd. Ako mislite napred i zajedno sa svim narodima bivse juge onda ga micite. Vidjet cete sta ce se sa srbijom dogadjati zbog nikolica GROBARA, jer samo poznanje njegove struke govori ko je on, on bi samo sa lopatom da radi i da zagrce grobove TO NIJE DOBRO...
vjerojatno Bosnje placaju i \'neovisnu\' agenciju Beta, bas kao i jako puno drugih \'nevladinih\' organizacija ... Bosnje, dzaba bacate pare, bolje ih ulozite u tramvaje da vam sarajlije citavu zimu mokrih cipela ne pjesace gradom i smrzavaju se !
Dodik je autoritet,neće biti smoto ko vaš Tihić
\"Ocjenjuju i da jučerašnji Dodikov ispad pokazuje nervozu vlasti u RS\" mora ono uvalit politicku kartu da ga j..s Dodik i jest na vlasti sto je ovakav.. ovo mu je samo plus kod zadrte seljadije, a ko je tamo vecina sve govore izbori. On ce ostat jos 10ak godina na vlasti