{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


PDP: Patriotizam SNSD-a na praznom srbovanju iza kojeg se krije pljačka

F
FENA
12.6.2015. u 14:22
16
9
PDP: Patriotizam SNSD-a na praznom srbovanju iza kojeg se krije pljačka
16
PDP: Patriotizam SNSD-a na praznom srbovanju iza kojeg se krije pljačka
Foto: Klix.ba
Partija demokratskog progresa (PDP) smatra da su Milorad Dodik i Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) najodgovorniji za siromaštvo, korupciju i beznađe koje vlada u Republici Srpskoj, te da je njihova vladavina ekonomski razorila i direktno ugrozila Republiku Srpsku.
"RS je opljačkana kroz afere Boska, Birač, Bobar banka, Balkan banka i druge, te se Dodik i njegovi saradnici isključivo bore za vlast da bi zadržali kontrolu nad pravosudnim institucijama i tako izbjegli odgovornost", kaže se u saopćenju PDP-a.

Patriotizam SNSD-a se, kako dodaju, zasniva na “praznom srbovanju iza kojeg se krije pljačka, u kojoj se kasnije uživa na jahtama i vilama u Portorožu i drugim destinacijama”.

Iz ove stranke navode da će se ”do kraja braniti pozicije Republike Srpske u Sarajevu, ali će istovremeno nastaviti da insistiraju da se riješe sve krupne afere u Republici Srpskoj i da se narodu vrati opljačkani novac”.

"Premijer RS danima kuka za kreditom Svjetske banke od kojeg Republika Srpska treba da dobije 15 miliona KM, a Republika Srpska je samo u aferi Birač izgubila stotine miliona. PDP podsjeća javnost da je Vlada Željke Cvijanović najavila hapšenja u aferi Birač još u proljeće 2014. godine", navodi ova stranka.

Poručuju da će se “boriti svim demokratskim sredstvima da se narod Republike Spske što prije riješi patriotizma Milorada Dodika, Mile Radišića i drugih sličnih njima, jer će u suprotnom Republika Srpska biti istinski ugrožena”.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: