Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu priču će verglati isto tako SDA i HDZ, kao nije ovo rješenje potpuno. Naravno oni imaju rješenje da love u mutnom. Bagra koja ovaj narod zavija u crno.
Ima ona pjesma od grupe Luster. Ko je jamio jamio ko je zgrabio zgrabio.
eheheheheheh...guslariiiiiii .... djabe vama i da se 5 puta broji mladen proci nece i saran tesko .... zbog supljacke politike koju vode
Da smo uredjena i fina drzava to bi se davno trebalo donijeti al poznavajuci nas i nas mentalitet dobro smo se sjetili da trebamo donijeti jedan takav zakon.
nema potrebe za kontrolom.u jednom demokratski ustrojenom društvu, koje traje već 20-30 godina,sa mnogim strankama koje čak i u imenu sadrže riječ "domakratska",mnogim pravnicima,sudijama,policajcima,vjerskim autoritetima,intelektualcima i drugima,poštenje je jednostavno zagarantovano
Ocekujem,nadam se,duboko vjerujem,ubjedjen sam...etc,je qurcu sviranje