|

PDP o troškovima košenja trave: Ispade da je vlast u RS-u pokosila cijelu Evropu!

PDP o troškovima košenja trave: Ispade da je vlast u RS-u pokosila cijelu Evropu!
47
Piše: G. D.
14.11.2014. u 12:20
24
komentara
47

dijeljenja
PDP o troškovima košenja trave: Ispade da je vlast u RS-u pokosila cijelu Evropu! Branislav Borenović
Potpredsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je danas u Banjoj Luci da podaci o svim radovima za izgradnju i popravku nasipa u periodu od 2010. do 2014. godine ukazuju na nove sistemske pljačke Vlade RS.
"Evropska investiciona banka odobrila je RS-u kredit od 55 miliona eura za odbranu od poplava. Gdje su te pare i na šta su potrošene? Nevjerovatno je da je gotovo 36 miliona maraka potrošeno na čišćenje kanala i popravke drvenih mostova. Tražit ćemo reviziju nadzora, jer vjerujemo da potpisani ugovori nisu potpisani sa najpovoljnijim izvođačima", istakao je Borenović.

On je dodao da najveći broj takozvanih sanacija podrazumijeva košenje trave i da ne postoji nikakva matematička mogućnost da toliko novca bude potrošeno upravo na to.

"Prema međunarodnim standardima, košenje kvadratnog metra na autoputu košta dva feniga. Prema toj računici ispada da je vlast u RS-u pokosila cijelu Evropu! Svima je već sada jasno da su sanacije od majskih poplava zapravo samo povod za novu pljačku RS", smatra Borenović.
Prijavi grešku


Komentari (24)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...