Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudite se kao?? Taj isti mup je ucestovo u Genocidu...
Vidi, što kaže 3 prsta hahahha
svi mi znamo ko je kriv za sve Dodik i njegov snsd, ali dobro odradili poso nema sta...
Ustav RS-a?
https://www.youtube.com/watch?v=_zXqsRggRk8
BOSNJACI SU GOSPODA NA BALKANU TO DA NIKAD NE ZABORAVIMO !!!
Davore, junače, ako čitaš,... ti si u ratu na prvoj liniji oružjem branio Republiku Srpsku. Bio si jedan od najboljih boraca. Britka sablja. HVALA TI JUNAČE! Ipak, ovo sada je drugo. Iskorištavaju tebe i tvoju tragediju. Shvati. Srpska je ozbiljna država i ne može se dopustiti da neko blokira centar glavnog grada, a da za to ne snosi posljedice. Podrška za Dodika, Lukača i Republiku Srpsku
Dogovorite se narod je u strahu ..!
Cudi me da se niko ne brine gdje je Davor... Ili je negdje dobro zatrpan u nekoj rupi, zasto ne i zaliven betonom ili je negdje u sacekusi sa snajperom u ruci? P.S. Posto se vrhuska P.C.-a ne brine, prije ce biti da je zatrpan. Obici sva mjesta gdje vidite neki bager, rupu i sl.
@EraDrinskog Klasicno ispiranje skromnoga mozga bh vlaha. Tu vijest su prenijele samo rezimski mediji tipa Risto Djogo, da zadovolje mase u PC-u i opravdaju sve buduce genocide i ubistva u ime serpstva.
Potamanili se do zadnjeg vlaha in šha'Allah!
....e sad razguli gdje znas i umijes jer ces nakon tih izjava najebati !!
Pa ukinite taj geno mup. I napravimo jedan na nivou drzave, ukinemo i kantonalne. Jedino sipa daje rezultate.
Evo zasto oni gube na izborima. Uhapsili im clana eto onako da uhapse nekog, i umjesto da su u Bluci organizovali protest od 100 k vlaha, oni se pravdaju diktatoru, ratnom zlocincu i "muskarcu koji ima veca muda od Govedarice" koje optuzuju za vise likvidacija, izmedju ostalog optuzuje ih otac ubijenog Dragicevica?
MUP RS=POLICIJA SJEVERNE KOREJE WHAT DONT YOU UNDERSTAND?
MUP RS UMJESTO DA AUTORITET STICE NA OSNOVU RJESAVANJA UBISTVA, HOCE DA GA SACUVA HAPSENJEM ONIH KOJI TRAZE DA RADE SVOJ POSAO.
Kad tad mora se to srusiti kao kula od karata entitet koji jr stvoren na genocidu progonu silovanju dao bog da se genocidni entitet zvan srbska republika nestane to ime iz dna duse mrzim to ime.
@EraDrinskog kad nabrajas, kako ti kazes/pokazes tri?