Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drz te se djikani stizu osmanlije :D
ja se zalazem za potpuno ukidanje takozvane rs,da lì se to svidalo kome ili ne
ovo sve više liči na to da će da bude jedan glas jedan predsjednik.. dejton 2 i ukidanje kantona i vukojebna.. stranci su zakon.. ima da nas urede ko pravu evropsku zemlju. I poslje ces moci da kazes da si hrvat al u crkvi, musliman u djami i srbin u samostanu. A jedino sta ce bit vazno koliko sam radio toliko sam placen. I kad ce mojih 5 sedmica odmora da idem na ljetovanje.
Alo bre , profesure , ...pa još demokrato , ....!!!! Pa, zar nismo u obavezi ( mislim kao država) , uskladiti Izb.zakon i sa presudama iz Strazbura., i sa presudama Ustavnog suda BiH o konstitutivnosti na celom prostoru BiH???? A , zar onda te presude ne treba da važe i u šumi...???? Ili , misliš da trebaju važiti samo u Fed.BiH..?
Šta se bunite, bit će svakako kako ovi stranci kažu. Samo vam nisu dali zeleno svjetlo da se dogovorite. Oni još kalkulišu. Bez veze zatezanja i natezanja do besvjesti.
Evo moj prijedlog: Republika Srpska i Federacija BiH če biti tako organizovane da se za svaki zakon treba pitati klub Bošnjaka, Hrvata ili Srba u parlamentu i da za njegovo usvajanje treba većina u svakom klubu pojedinačno, dok se na državnoj razini trebaju pitati narodi i entiteti. To bi bilo najviše fer jer bi svaki narod imao svoja prava, niko se ne bi mogao preglasati i svačija prava bi se morala poštovati, naroda i entiteta.
I da, znam da mene niko ništa ne pita
RS ide putem DDR a
Ti izgleda nisi nikada čitao sabrana dela , eminentnih srpskih književnika braće Tarabić..!!! Kojim putem , i kuda ide šuma , oni su znali , ima preko 100 godina ... Dakle , bg-pašaluk..!!!
Izborni zakon samo na nivou Bosne i Hercegovine.
ako se neki zakon donese ili promjeni na nivou drzave ova stoka moze samo da kmeci ako nece da ucestvuju na sastancima moze i to samo nek onda traze platu od laktasenka a dobice sipak hahahaha
Tko vam drma kavez haha
Ako želite promjene glasajte za prim.prof.dr.mr. Mirsada Hadžikadića. U centar svakog svog društvenog djelovanja stavlja nauku, razvoj i izvrsnost. Ključne oblasti ekspertize dr. Hadžikadića u kojima ima više od 30 godina radnog iskustva su informacione tehnologije, uključujući akademska i industrijska zaduženja. Njegovo istraživanje obuhvata oblasti analitike, kognitivnih nauka, medicinske informatike i kompleksnih adaptivnih sistema.
Što je dečko umišljen. 😄😄😄
prodace srbi majcin grob za marku. Toliko o njihovim principima
Koliko kosta da se vratis u pravoslavlje?
kakvi vi i pravoslavlje. Kod vas ni popovi ne vjeruju u Boga. Rakija, gusle i to je to
republika sumska treba da ostane kao vječna sramota i spomenik nacizmu i genocidu
Ko ne dodje na sastanak zavrnuti finansije i opaliti po sankcijama!