|

PDP: Konsultacije kod Dodika su besmislene i neiskrene

PDP: Konsultacije kod Dodika su besmislene i neiskrene
0
S
SRNA
26.11.2014. u 12:22
3
komentara
0

dijeljenja
PDP: Konsultacije kod Dodika su besmislene i neiskrene Foto: SRNA
PDP je saopštio da neće učestvovati u konsultacijama kod predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika o imenovanju mandatara za sastav Vlade, jer smatraju da su one "besmislene i neiskrene".
U saopštenju PDP-a se navodi da je većina okupljena oko SNSD-a odbila zaključak Narodne skupštine Republike Srpske da se audio materijal u kome se govori o "kupovini" poslanika do kraja istraži i da se o svim detaljima istrage upozna javnost.

"Zbog toga ne želimo da budemo dio formalnih konsultacija i na taj način dajemo legitimitet procesu izbora Vlade Republike Srpske, koji se očigledno odvija u krajnje sumnjivim i nedemokratskim uslovima", navode iz PDP-a.

Iz ove stranke je saopšteno da "odnos Milorada Dodika i SNSD-a prema PDP-u, a posebno vrijeđanje i prijetnje predsjednika Republike Srpske narodnom poslaniku PDP-a Branislavu Borenoviću za vrijeme sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, ne ostavljaju mogućnost za razgovor o saradnji".

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik od danas počinje konsultacije sa predstavnicima političkih partija povodom imenovanja mandatara za sastav Vlade Srpske.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...