Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije uredu ni Arape zaboraviti . Trebali b Austrijanci napraviti stogod festice i i na njihovom dijelu BiH .
U Risort Oseniku , naprimjer.
Srbija nije samo Beograd, podržavamo ambasadu Austrije da organizuje proslavu i u Novom Pazaru.
Može, što da ne, i Dimitrovgrad i Subotica, mi srbi smo gospoda za vas, ništa nam ne smeta osim okupatora!
@BordoBereliler Zaboravio si ambasadu i u Novom Sadu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I vi iz PDP šipu tuki!
@BobaBG70 Hvala na ponudi, ali ga ipak čuvaj kod sebe!
Predlazem da 9. januar od sada bude dan Srpskog Rezervata. Ionako ne mogu sa ostalim ljudima, a i ponasaju se kao i Apaci, Sosoni, Sijkusi. Mogui zivjeti samo u sumi sa medjedima i nizasto ih drugo Bog nije stvorio. Mi cemo im sa vremena na vrijeme ubaciti koju deku da se ne smrznu a mogu ziveti od lova, ribolova i sumskog voca i povrca. Ovo bi rijesilo sve blokade Republike BH, automatski bi problem Sejdic-Finci bio rjesen a put u EU sirom otvoren. Valja li Ova?
@BobaBG70 Bobo, ovu ti grešku ne mogu oprostiti, ipak ako si nacionalista moraš znati pravilno napisati ko si, a ne da te ja učim!! Ok, neću te Sesku prijaviti!!!
Šešelj je politički klovn ali ćemo da ga pošaljemo u Sarajevo u predsedništvo BiH da vas zavitlava kao član iz RS!
@BobaBG70 "80% Srba" ne "80%srba"!!Reci mi hvala na tvojoj edukaciji!!
Tačno je, bila moja greška!
@dcm, tragikomicna matematika ali posto je od tebe more! 77%=45 % dok 55 % cine ljudi(bosnjaci muslimanske vjeroispovjesti), teritorij je 100% BiH. pa ti sad vidi matemaicki. drugo sto je vazno austrija ovim hoce da pokaze srbima kako sad u BL slave nacionalni dan to je zbog ubistva nasljednika kralja(nadvojvodu) u sarajevu, evo sad ovdje slavimo, no to srbi ne razumiju jer bo oni vise rade instiktivno nego mozgom. mostar sluzi kao balans bosnjaci ko bosnjaci uvijek moraju ispred rude.
Simpatično razmišljanje ali više služi kao uteha uniženim bošnjacima od strane svojih predstavnika!
A vidi ovu: 23,7%-5%(Babo)=x x=18,7%
Da li je osim BEograda praznik organizovala i u Nosovm Sadu i Novom Pazaru, ako nije zašto nije ? Radi prekida diplomatskih odnosa. KAda SLovenija slavi svoj dan da li ga slavi samo u BEču ili i u Celovcu u Koruškoj ! I zašto Slovenci ne pokušaju ? Isto, radi prekida diplomatskih odnosa. A ako će se Srbi takmičiti u Srbovanju na svojim funkcijama i za to ih samo koristiti, nek podnesu ostavku Borenoviću ! Nije država šator !
Mi nismo toliko ostrašćeni kao bošnjaci, austrijanci su dobrodošli u bilo koji grad u Srbiji!
Srpska nije samo BANja Luka i banski dvori , pozivamo da se proslava organizuje i u Bijeljini. A FBiH nije samo Mostar i HNK, pozivamo da se proslava organizuje u svim kantonima ILI NI U JEDNOM , jer očito ima AUstrija para za proslava ! Ako nema, Sarajevo i ćao.
Banjaluka je glavni grad RS a Mostar HRHB! Šta nije jasno vama a jasno je austrijancima?
@BobaBG70 Kakve ba RS , što austrija nije organizovala proslavu u drugim mjestima poznatim po genocidu kao što je Aušvic i Treblinka !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E, demokrato Borenoviću, shvatamo mi provinciju, ali neshavatamo provinciju koja neće da prizna da je Sarajevo glavni grad Države / uskoro Republike / Bosne.
Budalaština, kakva crna RBiH kada je sahranjena u Dejtonu. Ozbiljno bošnjačko zanesenjaštvo!
@Zilot Sahranjena je ona 1993 kada je Aliji bilo jasno da BiH više nema i kada je rezonski bio za bošnjačku republiku. To mnogi bošnjaci prenebregavaju i slave ga kao zaštitnika zajedničke multikulturne države. Tunja i Mahmutčehajić uz ostale su mu pokvarili posao i unakazili bošnjake!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Negde sam pročitao da su glavni gradovi , pojedinih država , krpelji i pijavice , koji isisavaju zdravu krv cele države . Dodao bih , i ekonomske crne rupe , koje gutaju i proždiru sve pred sobom , i gde novac nestaje bez traga i glasa .
Šta sve RS isisa samo iz Sarajeva? Znaš li? O škutorima i da negovoim. Sisaju po tri osnove. Kada treba da plade obaveze neće. A inače neće još dugo.
@alejalipa92 Isisaćemo što više bošnjačke love dok se ne rastanemo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kasno vam je Srbovati, idite Bakiru u Sarajevo.
Njima je BiH od Hadzica do Vogosce, a ostali nek crknu... Tako je i Alija u ratu prodao Srebrenicu za pojedina sarajevska naselja, toliki ljudi pobijeni i zlostavljani... Alija u ratu, a evo Bake u miru na izborima, legalnim putem... Samo nek on ima svoje Sarajevo, bitnija je opcina Centar od 10 drugih opcina i gradova... Samo tako nastavite i imat cete umjesto kantona entitete, pa cete onda ku*rcu svirat... Eto vam onda i Centar i Sarajevo
usput da kazem, da se ne bi pogresno shvatilo Bosnjak sam, samo me iritiraju ovi "elitni gradjani metropole" (pardon drzave, po misljenju preCjednika) od nesto manje 300.000 stanovnika, kojima su stanovnici drugih gradova inferiorniji u odnosu na njih, odnosno gradjani drugog reda... Bake se svojom izjavom na izborima popiso na Tuzlu, Zenicu, Bihac, Mostar, Srebrenicu, samo je vazna opcina Centar... Sve dok bude vladalo takvo misljenje, nema od ove drzave nista...
Kad Svajcarska moze ziveti bez glavnog grada, moze i BiH... Zar vam nije Svajcarska uzor?
Zašto bi mi Švica bila uzor?
@alejalipa92 pa tako ste vikali nekada..."bice bosna svica"....doduse tebi je IDIL uzor...samo nema od BiH islamske drzave....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)