Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek ćete vidjet šta je moć kad Kukić pokaže zube. ;)
isto sr... kao i SDA i SBB i Konakovic sve su to produzene ruke SDA kada prodju izbori svi ce oni u koaliciju i nastaviti kao i do sada i tako do slijedecih izbora
U petom dijelu "Fifty Shades of Grey", Anastazija trazi od Kristijana da je ponizi,... i on je odvede na predizborni skup SDA/PDA
SVE SAMI KRIMINALCI STO SU IZBACENI IZ SDA . SVAKA CAST BEGI GUTICU SDA
PDA smeta Sarajevu jer obecavaju ravnomjeran razvoj kantona a ne da jedna sarajevska opstina bude vrjednija od deset drugih.
Bravo. Pogodak u sridu. Dok, ta činjenica recimo SDP-u nije zasmetala jer...
sve gore od goreg. tri KP Zenica bi danas mogao napuniti sa ovih listi
Razvalice!!!
Da li je iko osim mene uvidio suštinu SDP-a ? Jedna KLJUČNA razlika između SDP i PDA je u tome da tuzlanskom SDP-u diriguje Sarajevo koje boli dando za Tuzlom i Tuzlacima (osim kada su izbori u pitanju). E, upravo zbog toga razmišljam o učlanjenju u PDA koja je regionalnog karaktera i na prvom mjestu joj je briga o tuzlanskoj regiji.
@GuessWho Članarinu sam plaćao i u SDP-u i samo sam bio - broj. A, Tuzla i Tuzlaci ne vidješe ono što su trebali vidjeti od SDP-a.
Kao bivši SDP-ovac sam shvatio suštinu: danas je SDP ništa drugo do skupljalište propalih studenata i osoba opterećenih kriminalom, nepotizmom, korupcijom (Čenga, Bijedić, Nermin, bivši ministri...).
Da nije bilo jake podrške Kukića,Softić nikada ne bi vidio asfalta u Sarajevu.
Djeco,mladi,oni koji se jos osjecaju mladima,mislite svojom glavom.U ovoj drzavi napretka nema i nece ni biti dok nam je Kukica,Bakira,Covica,Dodika itd.Ili izadjite svi na izbore i izaberite normalne ljude koji ce voditi ovu drzavu u pravom smjeru,ili idite na vrijeme iz ove propasti.Mislite na svoju djecu,jer vrijeme ne tece,vrijeme leti i sutra cete biti roditelji akoBogda.
Ovo kao Fudo u Zenici... i dalje radi što je i do sad "radio" A narod se pali i viče: toooo fuudo... A SAMO FUDI DOBRO...i bolje
Zapeceni Bosnjo u sosu od paradajza, biber, so, kasika prasece krvi Sve zapeci na 200C oko 1h 🍲🍴
ti si najveca budala na klixu.opet si bolji od ujkana..ti u lice kazes
Sve sami sljam i otpad..sad je izaslo sve na vidjelo..ima se jos cistit u sda al i ovo je dobro
POMETI KUKA KRIMINALNU SDA!