Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO !!! Pa to se traži. Inicijativa. Bravo majstore. Nema čekanja. Idemo u akciju.
Svaka čast za direktora. Logično razmišljanje. Moramo svi zasijati, naravno ko ima mogućnost. Plastenici su odlična ideja. U Sarajevu se proizvode plastične cijevi, a prekrivni najlon i mreža nisam siguran
Ovaj nije svjestan gdje se nalazi.Ne raste cvijet iz blata (refren iz pjesme ).U ovoj sda kaljuži rastu samo dugovi i propast.Ako ima lične koristi onda se javnosti poturaju neistine.Suviše je futuristički da bi bilo izvodljivo u ovakvom pol. okružju.Inače je sve izvodljivo i jasno pa i malom djetetu.Blisko je samo normalnim i zdravim ljudima.
Sto vise javnih i kantonalni farmi (krava,koza,ovaca,peradi itd) i silosa sa velikim kapacitetima zitarica.Ovo ako potrajae,a hoce,kod privatnika ce biti 10 km litar mlijeka,50 km kilogram mesa,brasno isto 50.Zato nam treba sve nabrojano,ali u vlasnistvu kantona i FBIH. U PROIZVODNJI JE SPAS !
Sve ce ovo Sdaovci da prodaju !