Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ZAR DVA SRBA GENOCIDASA IMAJU STA RECI I IZJAVLJIVATI POSLIJE SVIH RATNIH ZLOCINA KOJI SU POCINILI? Pa KO CE VISE svakodnevno slusati i trpjeti AGRESIJU SRBA GENOCIDASA I SILEDZIJA NA DRZAVNE INSTITUCIJE I DRZAVU BIH-u! Bosni i Hercegovini TREBA POD HITNO VRHOVNI I VOJNI SUD! A KO NE PRIZNAJE I NE POSTUJE PRAVOSUDJE I TUZILASTVO BIH-e treba tuziti PRED SVIM INSTANCAMA PRAVOSUDJA! U KOJOJ DRUGOJ DRZAVI SE MOGU PORICATI, OMALOZAVATI I DESTABILIZOVATI TUZILASTVO I PRAVOSUDJE JEDNE DRZAVE, MEDJUNARODNO PRIZNATE? DOSTA VISE SRPPSKOG BJESNILA I TERORE! Podrska DZAFEROVICU! Srbi genocidasi i siledzije blokiraju ko prvo ZAKON O ZABRANI FASISTICKIH GRUPA U BIH-I a sdruge strane podrzavaju vehabijske pokrete u BiH-i jer sve vehabijske pokrete u BiH-i ko i Srbiji PODRZAVA I FINANSIRA BEOGRAD SA MILORADOM DODIKOM!
Predlažemo da i parlamentarci iz Federacije pokrenu zakon o prtestanku važenja Repuiblike Srpske.
Naravno da postoji ustavnopravni osnov za ove institucije ali to ne znaju ili nece da znaju Dodik i njegovi politicari isto kao sto to nisu htjeli da znaju njihovi ucitelji Karadzic i Milosevic
SAMO NE ZNAM MOŽDA SRBI MISLE DA JE rs NASTAO KAO POSLIJEDICA ELEMNTARNE NEPOGODE. SVI NA SUD I TRAŽITI OBEŠTEČENJE DO STRAZBURA.
KO GOD RADI PROTIV USTAVNO TREBA DA SE UHAPSI PA TAKO TREBA URADITI I SA OVIM RUŠITELJIMA DRŽAVE..TREBA SUD NAREDITI HAPŠENJA OVIH RUŠITELJA U SKUPŠTINI I OSUDITI PROTIV USTAVNO DJELOVANJE..KASNIJE SE TO NEBI DEŠAVALO...
U ZGRADU KOJU SAM BRANIO I INVALID OSTAO, SADA PO NJOJ MARŠIRAJU LJUBIMCI HAŠKIH OPTUŽENIKA.
vlasi nikad ne znaju kad ce osveta stici, to je zivot vlaha u Bosni!
treba vlahe napasti iznenada, prici centru banjaluke i bjeline sa sto hiljada naoruzanih vojnika i uraditi ono sto je Achilles uradio u filmu.
kad vidim Srbina živa me jeza fata saljevaju mi stravu svaki put
Sad cemo lijepo da dilamo,krademo,varamo,pljackamo,kamatarimo,reketiramo,utjerujemo dugove i da se jos bolje uvezemo i saradjujemo na opcinskim,kantonalnim,entitetskim i drzavnim nivoima i niko nam nista ne moze!
Molim LIKE ko se ne osjeca kao Bosanac!
Bosna je jedna ruina (rusevina) kojoj nema oporavka. Sto se prije urusi bit cemo svi rahatniji (sretniji)!
smrdi mi soba ko sto smrde smrdi
ooooooooooo jesam prno raaaaaaja, smrdi mi soba ko dvije deponije!
Militarna solucijal. Mada mozes se voziti po RS 5 sati dok svo gorivo ne potrosis, neces vidjeti zive duse, valjda pobjegli u srbiju..... tako da ce trebati veoma mala militarna intervencija protiv RS, da nestane zauvijek.