Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americki prsti su lagano poceli da rasplicu kose ovog entiteta, ozbiljno neko gura ove informacije odjednooom ... a svi putevi vode do jednog lika
Ma prica se to godinama, da su ga htjeli maknut 700x su mogli. Kao da ce mu kad ko sudit u BiH, pric mu ne smiju...
Zato ikona insistira na izazivanju sukoba, jedino ga to može spasiti robije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Još će Fadil sa malinarom ispast nevinasce mali igrač hahahha😁😁😁😂😂😂
Zato ikona insistira na izazivanju sukoba, jedino ga to može spasiti robije.
Tamo nema kila jabuka da 'zaštitinici srpskih interesa' nisu oprali pare.
Samo jaši, svi su naši.
Koji skandal? Skandal bi bio kad ne bi bilo skandala.
Amerikanci napustili Afganistan pa sada imaju i para i vremena da fokusiraju na Balkan. Mislim da će svašta da se dešava.
Koliko su tek skršili para Crveni križ i Merhamet,sve račune i donacije na sunce,ima li ko sposoban i plaćen u policiji i tužilaštvu da sve ovo pročešlja i dovede u red????
Joj Mileta mangupa sta radi je.e sve redom
Nista nije bolja situacija ni u Federaciji.Obogatiše se ljudi preko noći na muci i strahu ovog naroda
I u FBiH je cijena ista
U Federaciji su pcr testovi bili jos skuplji.
Ja platio najskuplji u altawil!!! 180 maraka NI BAR KOD NI QR KODA NIJE BILO! FUJ!
Svaki dan novi kriminal.
Svi su testovi isli preko Vice...kupljeni u turskoj..
Vazda je Dodik bio dobar trgovac. Kupuje testove po 30-40 centi a prodaje ih sirotinji u Šumskoj za 100 maraka. Svaka čast. Deri ih.
u BiH sve sto ovi politicari rade je skandalozno i prepuno afera do sad su uspjesno prikrivali sve ali polako nije nicija do zore sjala pa tako da je i njima kraj sve blizi
Ma to je vise prc bisnis nego pcr...Sve nas oni onako lagano...A mi nista.
Laktaski orijas je i u ovome debelo ukljucen, tamo gdje su pare tamo je prvi, njemu svakako gradzani mrske vise vjeruju nego sebi
Republika Srpska je sama po sebi SKANDAL. Ona zrači skandalom. Ona je anticivilizacijska tvorevina. Oformljena genocidnim radnjama (progonom, ubijanjem silovanjem, unišravanjem kulturnog nasljeđa drugih naroda.