Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agencije za zaštitu ličnih podataka u BiH - Izmišljena radna mjesta dok narod grca .... Svaka čast !!!
fejs-zlo današnjice
Naucite hakovati Fb account http://www.youtube.com/watch?v=b-GyA8j6GzM
facebook je jedna obicna glupost,koju je napravila cia,ko,gdje,sta,kako,sve znaju po tome,jos da stavim stvarne podatke,pa nisam poludio.
Oprostite, pretjerujete. Zamislite da Vam neko ukrade bankovnu karticu(onu običnu, sa kojom novac podižete samo u banci bez PIN koda i sličnih obezbjeđenja) i dobije mogućnost podizanja novca bez uvida u osnovne podatke od strane službenika? Postali biste siromah za sekundu.
Ljudi, cuvajte se olosa iz Pesteri, Tutin, Novi Pazar, njihovi muskarci i zene koji su izbjeglice iz Srbije i Bosne i Herzegovine u Europskim zemljama, koriste chatove zavichajnog karaktera za prachenje i uzpoznavanje, te sklapanje brakova, zaruka i velikih ljubavi na sve moguce zakletve. Odmah izloze problem kako su u dugove i kako ce ih krim policija zatvorit, pitaju koliko se ima zlata u kuchi, upoznavaju se s komsijama, obliznjim trgovinama, upoznaju vas sistem zivota, privatni i poslovni, prate vas kao spijuni, i onda ako imate nesto sto mozda nije chak ni prekrshajno ucjenjuju vas za novce, ili imovinu. Svi ti posteni i postene jesu djeca ubojica pradjedova koji su zbog ubojstava prebjegli iz Sjevera Albanije. Ja sam neke na Interpol procesuirao.
u banci nijednoj ne možeš svoje pare dobit ako im ne daš prvo ličnu rekoh neki dan onoj trebi to je protiv zakona kaže ona hoćete da vam zovem šefa? u stilu prijetnje..... ludilo ko sve nema baze podataka o nama... a sve strane banke
ja svoje podatke čuvam ovdje. http://www.pornhub.com/
Ne može proći komentar o dotičnoj dami sa slike gore. Valjda zaštita SDA članstva od negativne kritike!!!
ma hajd intelektualci jedite gov.na
www.renesansnakraljevstva.com Zamisli... Budi te cvrkut ptica. Izlazis na ulicu i osjetis miris tek pecenog hljeba iz obliznje pekare. Pogledas oko sebe...renesansni grad. Kraljevina Bosna u 1461. godini. Krenes niz ulicu i zacujes skripu tkalackih strojeva. Vidis i izlog kovacke radnje, a u izlogu maceve, sljemove i sjajne oklope pravljene za bosanske vitezove. Na gradskoj trznici vidis ljude kako prodaju razne proizvode, od hrane do luksuznih dobara. Vidjet ces i arenu. Ljudi ispred nje se spremaju da okusaju snage, neki iz licnih razlog, a neki da bi osvojili srca prelijepih dama. Nastavljas dalje i odjednom ispred sebe ugledas velicanstveni dvorac. Vidjet ces strazare koji se trude napraviti mjesta za Bana koji izlazi na veliki gradski trg. Uci ces u obliznju krcmu, i dok ti krcmar sipa pivo ili kafu, razmisljat ces sta da postanes. Pekar, krojac, kovac... General ili Ban. Uvijek mozes postati i razbojnik, uzeti sav novac, i pobjeci sa voljenom.
smijesno je o cemu se raspravlja kada se zna da su se maticni brojevi od rata na ovamo trazili za svaku mogucu sitnicu I isto tako davali da je smijesno...
zanima me imaju li banke zakonsko pravo traziti kopiju licne karte pri otvaranju tekuceg racuna...? ne bih rekao, ali svejedno traze.
...moj mladic uvijek provjeri sve sto ja hocu da objavim na fejsu... ako on odobri, ja objavim...
Da bi se učestvovalo na konkursu za radno mjesto u školi(vjerujem, ne samo u školi) potrebno je dostaviti Izvod iz Matične knjige rođenih i Uvjerenje o državljanstvu. Obadva dokumenta sadrže jedinstveni matični broj. Lično ne znam na koji se način ti podaci mogu zloupotrijebiti, iako sam član konkursne komisije. A Facebooka i sličnih stvari se treba čuvati. POSEBNO NIGDJE U RAČUNAR NE UKUCAVAJTE BROJEVE KREDITNIH KARTICA, može se "nadrljati", provjereno.
pogotovo pazite na ove iz bosne na fejsu da ne postanete bez svojeg znanja zirant ili potpisnik garantnog pisma, a vole stavljati i imena dijaspore na neke svoje peticije za ovo i za ono da izgleda da imaju podrsku iz svijeta i usput da nas krive sto im se mijesamo u sve nase je samo da saljemo pare i ni mukajeta dok oni kukaju kako je njima najteze, a svima ostalima je med i mlijeko u poredkenju s bosnom i pare na drvetu rastu samo je nama mrsko otici pobrati ih, a oni se s tog drveta ne bi skidali samo da ih prime