Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dajte bagri ništa. Kad ne bude para za penzije i invalidnine biće vješanja po banderama. Da ne govorim o tome da zakasne plate budžetlijama. Oni su najrazmaženiji. Oni odmah skidaju glave.
Oni odmah skidaju glave. A, odmah i traže druge gazde! Prve otkače kao da ih nije bilo.
OVO JE NAJBOLJA VIJEST GODINE.
Kolega Pavloviću, prvo preciziraj onoga ko je odbio SSP radi čega je i MMF uključio bremzu za dodjelu povoljnih kredita za BiH. Daljnji zaključci bi se možada i dali razmatrati da nije temeljnog razloga osporavanja napredka BiH na putu ka EU. Razina socijalnih davanja u Federaciji morala bi biti u korelaciji sa povečanim troškovima u RS, tako da je pravo pitanje zbog čega je to uzrok nižem standardu u RS, jer državni novac kao takav ne postoji bez MMF-a jer su entiteti nositelji svih prava.
A ne mislis li da je razlog da skinete pola administracije sa budzeta i skresete svoje plate?
Neko neće u NATO, neko neće u EU, neko hoće i u NATO i u EU, ali to je manjina od nekih 15%. Bitno je da nema poora od MMF-a , pa slijedi kmećanje...
samo rokaj ojhaaaaa
U ovoj drzavi sve neki strucnjaci i analiticari
Kobi nama ugodijo, napavi su sistem koj unistava ljude, Gradove Drzavu nema cile mile.
Pa kako ovo sad odjednom, jer do sad su svi svijetski i EU zvaničnici bili prezadovoljni sa ovim ovdašnjim vladajučim strukturama, što je evidentno po odobravajučim pomočima i kreditima, da mogu da kupuju limuzine od 200000 i grade vile od pet miliona, i da žive i vladaju sto godina i oni i njihovi bliži i dalji saradnici, a od tih tolikih para, ostali građani nisu imali nikakve koristi.
ODLICNA VIJEST👍
Crni Dodo sta ces sad?
Dakle , RS uvodi svoju valutu, 1 Korjen = 100 listova.
NEMA PARA ZA SRBE SUMSKA NA APARATIMA DODIK NEMA ZA HLJEBA CKRNITE BIJEDO BOGOVA SAD ME ZANIMA KAKO CETE ISPLATITI PENZIJE HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH SUMNJACI GLUPI
@kiksi10 Skoluj se vehabijo glupa FBIH je jaca privredno 3 puta od sumske i nama nije bitan ovaj kredit i zaduzenje od miljardu KM koliko je sumnjacima bitan jer ne mogu isplatiti penzije i plate kontas sad i onda ce morati raditi kao Evropa kaze inace nema love.
@kiksi10 Mozemo i hocemo nadmetnut cemo ili ce crknuti u bijedi neka odaberu kako god uzitak je gledati ih kako kmece i pate se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A, šta ako im Mile zapjeva, ne može nam niko ništa jači smo od sudbine, onda če MMF ostati bez teksta.
Ma nemojte ljudi iz MMF-a, kako samo možete tako, pa znate, da neče uslijediti protesti na kojim če, kao do sad biti dvadesetak nekih koji nalete, pa malo da se zabave, nego če ih biti više a najviše buđetlija, koji su navikli na dobar standard.
Joj ekonomskog analitičara i govana. Svi iste ublehe bacaju i samo svoju guzicu gledaju da zadovolje.