Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo slijep ne vidi da se radi o nekakvoj namjestaljci i pogodbi Raskalaseni Baja uporan da se proda sto se prodat moze, ovaj Evgenij poslao prijetece pismo i to je to, a ko onog radnika tamo u parku pita za bilo sta. Baja ce za kratko vrijeme da dovede PC na prosjacki stap...i to je kraj njegove karijere...ali on se obezbijedio i ovo su zadnji trzaji....drzi vodu dok majstori ne odu....a tako ce i mile negdje na kipar, samo na krivi sesir i smije se ovoj sirotinji negdje ispod suncobrana..
I ne samo taj rudnik, treba Jevrejima dati na upravljanje citavu RS. Samo im dati odresene ruke i velikodusnu (finansijsku) motivaciju, RS bi za svega par decenija postala daleko najfunkcionalnija, najprosperitetnija i najmocnija drzava u regionu. Shalom. :)
Puce tikva izmedzu dva ahbaba.Odjednom protivnici kao nekad Milosevic i Bulatovic
מילא פאדאר
Mile je spreman da mu ga rabin obreze i isisa krv samo da se domogne para:))
Mile stvarno nema granice, hajde što ne radi ništa po pitanju zapošljavanja, nego i ovo malo što radi bi on bi upropastio zarad neke vilice u Beogradu za praunuke, djecu i unuke već situirao. Gdje će ti duša Milorade, ako vjere nemaš imali bar malo srama?
kupit ce vas arapi sve redom.... u Beograd su stigli i prave Dunanv na vodi... šta ce RS... prkno
@ninina nisi informisan... ili ti je krivo
To Milorade sve rasprodaj
Malo je 200 ljudi pred skupstinom,vecina je za prodaju,tj. 5km jednokratnog dodatka na penziju i socijalna davanja
Duduk će te proglasit izdajnikom RSa pa ti vidi poslije šta ćeš.