Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svima vama koji mislite da je problem iskljucivo u politicarima: sta mislite odakle oni dolaze? sa marsa? ili su mozda to ljudi koji zive oko vas? zasto sumnjam da bi se vi ponasali znatno drugacije da sutra dodjete na vlast? oni su samo pokazatelj sredine iz koje dolaze i stanja svijesti prosjeka zato nikakva revolucija niti smjena vlasti ne moze tu pomoci tu treba 3-4 generacije mira i stabilnosti
Sve vas zajedno u zatvor pa da imate vremena citati mnogo, knjiga naravno, a pogotu onih gdje na kraju dobro pobijedi lose, a zlocinci budu kaznjeni. Sto rece kolega ispred Uhljupi, ja mislim da je to preblaga kvalifikacija.
Milicijo, pušku na ramena u poćeru pobježemi žena -........ dan \"D\"
Mute li mute...........
vama treba dati dozivotnu pauzu uhljupi jedni......