Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je! Samo ostro! Predsjednik ove drzave glasa na izborima za parlament druge drzave. A platu prima od ove zemlje! Zeljana Zovko, kao ambasador BiH u Italiji, a prije toga u Spaniji i Francuskoj, primala ogomnu platu od ove zemlje, a onda otisla u Europski parlament ispred Republike Hrvatske da se tamo zalaze za podjelu ove zemlje.
@politika.je Ima nas i Hrvata i Srba koji smo bili u ovoj zemlji i uz nju kad je bilo najteze pa za nas nema posla nikakvog, a rusiteljima ove zemlje decenijama ova drzava daje ogromne plate!
@politika.je I to je strasna nepravda. Da Bosnjaci, Hrvati i Srbi koji su na svojoj kozi osjetili uzase rate ne mogu dobiti posao ovdje, a da djeca ratnih zlocinaca i oni koji i dan-danas rasturaju ovu zemlju, ovdje imaju ogromne plate, novce za odvojeni zivot.Valjda kao nagradu za sve sto su nam uradili, sta li?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir da ima mozga kao što nema iskoristio bi sad ovu reviziju tuzbe od koje ionako nema ništa i rekao bi odustajem od tužbe i pristajemo na federalizaciju ali samo na one četiri prirodno - ekonomske regije. Sa tim bi jednim udarcem ispleskao i Dodika i njegovog džepnog Srbina Čovića.
Pa dobro zna se ishod, glasace svi za rezoluciju osim HDZ-a. Doduse, ako se Bakir opet sagne ispred Dragana mogla bi uz njih biti i SDA.
Uvedite sankcije za EU. I fetvu, obavezno.
Na terenu je ipak federalizacija FBiH pod pokroviteljstvom SDA - HDZ. Treba malo otvoriti oči i vidjeti da je kod raspodjele izvršnih funkcija (direktora, upravnika, upravnih viječa) učinjeno po principu što je vojna noga zgazila politika i dalje čuva, da je na sceni tihi progon i raseljavanje po principu etnonacionalizma. Zna ovo Dragan i Bakir a za ozakonjenje ovoga Draganu treba samo još izborna jedinica pa da sve bude pozakonu SDA i HDZ.
treba sve muslimane ograditi žilet žicom u njihohov isil rezervat 24% i pustiti visoko-naponsku struju.
U rezoluciji nije predložena zabrana djelovanja fašista, kleronacionalista i nacista.
SDP ako ovako nastavi, 2018 ce imati 50 % glasova u BIH.. Bravo ljevico
Davno je SDP trebao lobirati u socijal-demokratskim asocijacijama Evrope i šire, da zaustave ovakve rezolucije u institucijama EU. Bojim se da je kasno, da smo na margini političkih procesa u EU i da će hrvatski predstavnici progurati svoje težnje u EU parlamentu.
ČUJ PATRIOTE PRIJE SU TO PIČ**
A vreća zlata za mog Bakira!?? Pa ne može to....tek tako.
Patriotizam je kad u prezaduženoj i ekonomski slaboj državi smanjiš ili čak obustaviš neka primanja, a sredstva uložiš u napredak i razvoj, a ne prešutno povećaš naknade.
Uz to još koristiš revizije tužbe i raspodjelu teritorija kao poligon za sticanje političkih poena i upravljanje stadom.
U IME SDA borbi prtoiv korupcije u FBiH se priključio i Fadil-aga. Upravo otpustio svog savjetnika koji je bio na čelu antikorupcionog tima !! #FadileHalaliKorupciju http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=33121
federalizacija federacije a htjeli unitarnu BiH hahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahhahahah....
Eh ako Evropski parlment kojim dominira Njemačka , tražite po njihovom zahtjevu da se u Nejmačkoj izvrši federalizacija bar za Turske. Ima ih 3 miliona radnika sa njemačkim državljanstvom na 80 miliona njemaca je NIŠTA. Al nekeko što Nijemci ne bi u svojoj KUĆI TOPLOPREPORUČUJU BiH gdje ima 500 000 Hrvata, to nije ni jedan osrednji njemački grad, da BUDU NIŠTA MANJE NEG ENTITET u psoebnim osnsoima sa NEZAVISNOM SRPSKOM DRŽAVOM U BIH !
ljudi moji pa jedino se SDP bori za ovu drzavu, izadjite na izbore 2018 i kaznite ovu nacionalisticku bagru