Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patrijarhu uvazeni , prenesi te reči Miloradu.
NEMOGUCE!!!!!! Pa juce kaze laktasenko da Srba u Sarajevu NEMA!! O cemu prica ovaj pop? Veceras ce Milojko da ga rastavi na proste faktore zbog ovih rijeci.
Srbi su ratovali protiv nas ali su iskreni i rekli mi hoćemo rat, dok ona ghovna uzpeovska tapšali nas po ramenu govorili naše cvijeće vezali zastave a ono sjelo još 1990 i dogovorilo podjelu BiH sa srbima. Koda srbi ne znaju ko su latini, neće Srbi nasjesti na to, nisu Srbi glupi Bošnjaci da vam vjeruju. Kad tad Bošnjaci će naći zajednički jezik i tada više uzp neće postojati, jer ćemo pomoči srbima ida imaju svoje more.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ni u Sarajevu a Boga mi ni u cijeloj Bosni i Hercegovini nikome od nas koje god vjere mi bili nije tijesno. Problem je politika i političari koji nas razdvajaju. Dobro došao Patrijahu Porfirije u BiH i Sarajevo od srca ti želi Bošnjak.
fuuj šta li ćete sad ovdje praviti s litijama?
Kroz povijest je Sarajevo imalo velikih Srba poput Hadzi Makse Despića i njegovih suvremenika.I velika vecina malobrojnih Srba koji su ostali u Sarajevu su prvenstveno dobri ljudi i itekako pozeljne komsije.Takvih ima i u onima koji su napustili Sarajevo i uvijek ce biti dobrodosli u ovaj grad.
Ovi pravoslavci se takmiče ko će više slagati.
Tesko nama koga sve moramo trpiti, slusati gledati....Iskusenja su velika , laz je zauzela prijestolje .....jednoga dana , mozda uskoro mnogi ce pozaliti sto su slijedili tamu , ali bice kasno!
Dodao je da je bogatstvo Sarajeva što se u krugu od nekoliko stotina metara nalaze različite bogomolje. To trebate kazati Miloradu Dodiku i njemu sličnim.Možda Dodiku ne pasuje naziv mitropolija dabroBosanska
sta ovaj patrihajr kaze na ubijanje djece Sarajeva i uopste o ratu u BiH,zasto je njegovo ustolicenje moralo biti u Crnoj Gori i provocirali ispade,sta profirije kaze na dodikijeve pokusaje u raspadu nase drzave......ne vjerujem nikim ko o ljubavi govori a tamo negdje radi na unistenju drugih i drugacijih
Srbi u Sarajevu od 14. vjeka.Malo morgen pope.Ne laži .
Čitajte glupani "mitropoliji dabroBOSANSKOJ" ne postoji mitropolija dabrorepublikasrpska genocidaška"
sto ste ga bombardovali 4 godine?
Grad sa predivnom ostavštinom koji su ujjebali američki igrači poput bakira, dodika i čovića
Sarajevo je preživjelo opsadu i zločine, i nije se svetilo - crkve u Sarajevu su ostale nedirnute, dok su u Banjaluci i širom RS srušene sve džamije.
Tako je mitropolite. Svaka čast.
SPC je teroristička organizacija koja nema veze sa krščanstvom. Njima je sveti Sava važniji od Isusa Krista. Pećka patrijaršija, osnova je fašističe velikosrpske ideologije koja se danas naziva Velika Srbija, odnosno Srpski Svet.
Bolje se pozabavi svojom pedofilskom organizacijom, koja je poznata po nasilnom pokrštavanju ljudi, po skrivanju i prebacivanju usraša i nacista pacovskim kanalima. Vjerovatno ti dolazi u san čiko u haljini kojem si kao mali sjedio u krilu i šaltao mjenjač.
Da nije došao kakvo oružje i tenkove da krsti zbog dizanja morala?
Dobro nam došao Porfirije.