Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saruman
Lično, ne volim vjerske službenike, jer su, bar većina njih daleko od principa koje vjera, bez obzira, koja je, propagira. Međutim, sudeći po komentarima,tolerancija,multi konfesionalnost, multi ovo, ono i BiH odavno nemaju ništa zajedničko.
GO HOME PROFITIJE, PARDON PROLIVIJE...
Ko je ovog prdonju zvao?!
Fuuj neurednog poganćera.
Napravila kokice da gledam film i zavrsim na komentarima koji su zanimljiviji od filma 🤣
kad ce slediti ovaj UFO? da mogu slikati njegov svemirski brod.
Ako dolazi da sije mrznju nek ne dolazi! Ovakvi su u ratu krstili cetnike i slali ih u Bosnu da ubijaju neduzne Bosnjake.
A šta drugo bi sijao jedan ovakav koji buhe u bradi uzgaja???
Seronja,ko kardinal i reis... Vecih ublehasa na nasim prostorima nema...
Koji ce nam Q
imal negdje PROFITirija
Dobrodošao!Stižeš u svoju državu
😃😃😃☝🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Treba onom malom načelniku kakve štikle nabaviti jer kada stane pored ovog popa da ovolikom kapom neće mu biti do koljena...
smece smrdljivo genocidno.
Ostani gdje si,......
PRVO SU DOSLI POPOVI pa TOPOVI pa LOPOVI....