Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte ovoga da se prepadnes u po bjela dana od njega ,da li smeta Dodiku ovaj sto se mjesa u Politiku,jer kad neko iz (Islamske.Z) ustane i sta progovori da zastiti bosnjacki narod u sumskoj takozvanoj (rs), on ga kritikuje ,kaze sta se vjernik mjesa u politiku.!
koga briga sta dodik kaze....
Koja je sad razlika izmedju onih bradonja u siriji i ovog bradatog gmaza?
Vidis ovi tvoji svaki dan ubijaju po svetu na raznorazne krvolocne nacine. Evo i danas koljete macetom po Engleskoj. Vama je zaklati nekoga ko nije musliman ko nekome reci dobar dan.
ID je miroljubiva organizacija, pa zato bosnjaci hrle u nju. Svaki ubogi dan se muslimani raznose po svetu u ime alaha. Ja izgleda to pogresno tumacim.
EVO KONAČNO KVALITETNOG LINKA, lopov došao na mjesto zločina ! Dakle Irinej je uveo Slavu republike Srpske koja NE POSTOJI U ZAKONU REPUBLIKE SRPSKE ! http://www.spc.rs/sr/proslavljena_slava_republike_srpske_sveti_arhidjakon_stefan Његово Преосвештенство Епископ бањалучки Г. Јефрем, служио је данас, на дан када Српска Православна Црква прославља Светог архиђакона Стефана, а који је уједно слава Републике Српске, уз саслужење више свештеника и ђакона Бањалучке епархије, Свету Архијерејску Литур.
Čuj njemu odnos sa islamskom zajednicom zavisi od Ustavnog suda BIH.
I Kačavenda je bolji od tebe: Dajte mi par dječaka da mi mješaju, a JA SE NEĆU MJEŠAT U VAŠE STVARI
Vjerujem ti 1000000000000000000%,samo mi nije jasno:Kakve veze imaju vjerske zajednice i sud,i otkud im pravo da diskutiraju o odlukama suda,obzirom da o tim odlukama,poslije njihova donosenja nema nikakve diskusije,jer one MORAJU da se postuju.
Jel sad ovaj zamijenio Kacavendu??Srbska posla on iz Srbije da diriguje u Bosni a u isto vrjeme nece jednu islamsku zajednicu hoce dva Rijaset..Naprijed Zukorlicu!!!!
stjepan je strado djeleći humanitarnu pomoć.vi ćete se taj dan opijati i slaviti ,pojma nemate šta slavite.
Ne moras zamajavat' sirotinju da se slucajno ne bi pobunili,bice kredit MMF-a krajem Januara,jer 10.12-og ti Bizon usvaja zakon o radu,naravno uz podrsku Zutog kasikara.Svi ste vi vana'go velika!
Irineju, KO JE ONO DODIKU preplatio Telekom srpske za tričavih 300 miliona ? A onda se on počeo KTITORISAT CRKVAMA U SRPSKOJ, a naročito u Višegradu, Srebrenici i ostalim mjestima GENOCIDA !! Ne mislim da igdej u mjestima genocida u EU imaju muzeji i spomenici OSUĐENOM FAŠIZMU ! Tebe naravno ni osuda ne sprječava u veličanju zločina ! SMradu jedan I SOTONO NAD đavoljom nacijom !
Isto tako je cinjenica da se drzava u kojoj zive bosanski Srbj zove Bosna i Hercegovina, da ona ima svoj ustav i Ustavni sud i da to trebaju postovati svi gradjani BiH.
Irinej napusi mi se k*rca!
Najedi se govana bijednice!
popusi ga i t slobodno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
STOKO. Pročitaj proglas o stvaranju RS na taj dan pa ćeš vidjeti da u njega ulaze i teritorije gdje su Srbi bili većina prije DRUGOG SVJETSKOG RATA ! Dakle, ako bi to bilo tako onda si ti patrijarh Beogradskog pašaluka gdje su muslimani bili većina prije BALKANSKIH RATOVA !! A Srbi ni tad !! I DALJE SVETAC JE NE SLUČAJNO ODABRAN NA DAN STRADANJA PRAVOSLAVNIH, što sve državljane RS tjera da slave stradanje SRBA 1992 ! One Koji su počinili gencoid i najstrašnije ratne zločine te za to souđeni, a na čelu sa predsjedndikom i komandantom vojske ! A koje je crkva podržavala i blagiljala kao što smo vidjeli na onom snimku iz Trnova. Od državljana Srbije !! Dakle Irineju ako ti je to ok a ti se žali sudu u Strasbouru ! Nek poništi odluku suda u Strasbouru !
Neshvatljivo je da se 25.novembar ne slavi u tzv."pc".
Da li shavatas da je bio rat, i da posle njega doslo je do promene istorije. Isto kao kad je proglasen 25 zbog odredjene situacije, tako ce i u buducnosti. Vidis dok su srbi u Bosni vodjeni u logore neki su bili ustasko cvece. I za taj 25 se zahvali srbima.
iggy.is.back. Pa da srbima trebamo zahvaliti na svemu,cak i na evoluciji.
Pa idi placi ako si razocaran
Sta hoce ovaj roker ahahaha ,idi bolan umij,okupaj se,operi se dolje ahaahhaa
Prvi strateski cilj skupstine Srpskog naroda iz 1992 je fizicko odvajanje od preostala dva naroda u BiH tako da je svaka prica o etnickom ciscenju Srba deplasirana. Nisu Bosnjaci kopali mrtve Srbe i slali ih na Pale vec su to Srbj radili tokom reintegracije pojedinih dijelova Sarajeva. Crna Gora zeli u Nato samo zbog straha od hegemonisticke politike Srbije. To ce vam reci svaki Crnogorac bilo da je pravoslavac ili musliman ili katolik.
Samo što skoro i da nema Crnogoraca muslimana i katolika. Oni sebe zovu Bošnjacima/Muslimanima i Hrvatima.
Ja u Crnoj Gori provodim vise vremena nego sto ti mozda mislis i mogu ovo tvrditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)