Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ovaj irinej ne bi trebao zagovarati mir i suzivot?! kakvo je ovo spadalo?!
kako to Crnogorci protjeraju i po kratkog postupku. Irinej ce da kuka za manastir Ostrog
Vjerski lideri bi trebalo da se boje Boga, a uvlače se političarima kao da Boga nema. A ima Ga, saznaće oni, ali će biti kasno.
Ovako je počeo rat u ex Yu.
Do-dick vodi sve vas u propast...ako se desi neki novi Do-dick onda ce te sigurno nestati sa ovih prostora definitivno!!! Hvala ti Do-diče samo tako nastavi ti si nas igrac!!!
200 komentara. Što vam to toliko smeta?
Koja strasila i pristalice strasila. Obrijes ove djih-had irineje te dobijes Do-dicka, Vucica i ove iza njih.
SPC je uvijek bila tajno oruzje u rukama velikosrpske ideologije. Uz pomoc SPC su postepeno nametnuli rigidni srpski identitet namjerno mijesajuci vjeru i naciju pravoslavnom stanovnistvu u okolnim zemljama pretvarajuci ih u polliticko-vojnu snagu za teritorijalno sirenje Srbije. Recimo do 1982 u BiH su se sva tri danasnja konst naroda izjasnjavali kao Bosnjaci, a da ne govorimo o ranom periodu Osmanske vladavine ili vremenu Bosanske kraljevine.
@simao21 Do 1892
Kako bi svjet odjednom postao bolje mjesto da je ova hala izgorila sa svim gostima.
stari prdonja odavno izgubio pojam o realnosti, oprosti mu Bože, ne zna šta radi i šta govori !
Opet se spc mijesa u politiku.
Ovaj mora da je bio u komitetu Savez Komunista i sve komunističke parole niđe vjere kod ovog popa moj dragi Bože spasi nas prokletog šejtana
Iste ovake slike gledali smo 90 godina,izgleda opet su se najeli ili im je ponestalo.....
Naravno da će doći drugi Dodik, kad ih neko iz vana postavlja s jasnim ciljem.
Kod Srba uvijek ista priča, ordenje, sveti ovaj sveti onaj, porazi, zločini, laži, mitovi, srBstvo, drekavci .....ma milina ih slušati pogotovo otkada se ništa ne pitaju😂😂😂😂
Cudo nije odlikovao i Erduana, Komsica i Dzaferovica...