Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi BiH pristupila Evropskoj uniji, i da bi demokratija cvjetala građanima treba a zemlja mora prvo da ima nekorumpiranu i nestranački nastrojenu: policiju, tužioce i sudije! O političarima koji nisu kriminalci da i ne govorim ali vi ih sve zdušno podržavate! Da bi to bilo tako potrebna je velika čistka ali kako kad ovi čiste neistomišljenike svojih stranačkih i kriminalnih šefova? Zato i jesmo imali spektakularnu akciju SIPA-e i Olega Čavke u hapšenju Budimira! Čak su obavijestili i sve moguće medije u Bosni da će do toga doći, čak je o tome pričao i Nikšić prije same akcije hapšenja, čak i Radončić zna informacije o akciji koje ne bi smio znati iako je ministarčić! E sad mi recite kad vi podržavate ovu akciju protiv Predsjednika Budimira što podržavate Radončića? Kad on prijateljuje sa Keljmendijem i upozorava ga na isfoliranu akciju hapšenja i ovaj biježi to je OK kako to svevideće oko Amerike to može da dozvoli sebi Zar je onaj Obama idiot pa stavio Keljmendija na crnu listu
Sto se ovaj uhljup ne obrije !??
CCI projekat i jeste jedan od brojnih neuspjesnih koje vasa vlada podrzava Gospodine Moon. A sto se transparentnosti, demokratije i zakonitosti tice onda fino prijavite sve vase uposlenike koji rade na crno i nemaju ni zdravstvenog ni penzionog osiguranja po zakonima ove zemlje. Ako je Americka vlada regulisala ovo pitanje u svakoj bivsoj republici kako to da ovdje nije, kako to da vasi uposlenici nemaju status uposlenih. Izgleda da su i Srbija, Hrvatska, Makedonija i Crna Gora uredjenije zemlje koje vas mogu natjerati da postujete njihove zakone ali BiH nista. Ovdje izgleda jaci kaci, a vi se isto tako odnosite prema BiH.
...vjerujem ti da je tako...al opet nesto vjerujem i da je za to stanje vise odgovorna nasa vlast i sistem nego amerikanci...njih boli briga ako mi nemislimo da se neko treba drzati pravila i procedura nece ni oni za nas to misliti!
...jedem rižu ispod sača i baš mi je fino...mmm
Dosta je meni više ove tvoje demokratije, moronu zločinački !!!