Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ti si stvarno pravi MyMoon, kao i vecina Amera
ma ti si obican mymoon!
Zar samo u Sarajevu? Hajd nek i poskupi...
Koliko si razmisljao za taj prijedlog Exelencio. To kod nas znaju i djeca iz skole, za posebne potrebe. Zamoli gore one sto se pitaju da te Klinton zamjeni. Jedan mandat i mirna Bosna!
How do you mean to achive that if you keep your eyes closed to all what EU is doing to us? The EU fashists and their supporters such as Incko, Fule, Bildt and similar have supporeted serbian atrocities during the war and now after the war they are doing the same. So, what exactly do you see as solution of Bosnian problem? Maybe the same what EU bastards see, the ethnic clinsing they supported all these years. That is what you and EU want to achieve in Bosnia. Nothing more, nothing less.
U SARAJEVU ĆE STRUJA POSKUPJETI ZA 47,4%, A NIKO NIŠTA NE ČINI DA TO SPRIJEČI. DOK SE MI, GLUPI NAROD, GLOĐEMO OKO DJEČIJEG PROSJEKA I VJERONAUKE U ŠKOLAMA, POLITIČARI NAS ODRADIŠE ZA 47,4 %. ZAŠTO SE OKO TOGA NE DIŽE FRKA? NIJE NAMA VAŽNA VJERONAUKA, IMAMO MI SVOJIH PROBLEMA.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/259556/Za-mesec-dana-ukradena-dva-zvona-iz-pravoslavnih-hramova A ovu vijest ne objavljujete? Da je puklo staklo na džamiji, sad bi bila najčitanija stranica.