Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kae baba Mir Boziji, a utoka u ruci. Koja su oni komedija od nacije !
Gdje su sad silne patriote i politicari!Ovo je dno dna!Tugaa i sramota!Nedopustivo.Incko i OHR da nametnu zakon protiv negiranja Genocida!
Ima li i jedan normalan tuzilac a da je pri svijesti i zdravom razumu!!!Ovo bi u Njemackoj po kratkom postupku!Ovi orgijaju ko zombiijii
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na ocima evrope, poslije genocida, klanja i protjerivanja iz istog tog grada. U PAMET BOŠNJACI, barbari cekaju znak za drugo poluvrijeme.
Oni su brzi samo kada muslimane treba optuživati za terorizam. Banditi tagutski!
Treba im zvat Crnogorce, da to rješe😂😂😂😂
mogu se zabraniti i petarde
eto niksićeve braće
Da hoce vise sve puc jednom za sva vremena, dodijalo je vala ovo pravo.
Koje crno tuzilasto odron je to kad tamo sjede sve go fasista i nacinalista koce svom nauditi
Kada je prvom u Bosnjaka Bisna od Kozije cuprije do Ivana ovakve stvari su normalne. Bakir treba da vodi brigu o Bosnjacima u svim krajevima BiH a ne da se uhvati Kantona kao budala.
Nije ovo problem koji se ne može riješiti, ali kada imate tužilaštvo kao naše, e to je onda problem. Ovdje je glavni tužilac problem, jer snosi glavnu krivnju za nepokretanje postupka. Za ovakav prestup bi trebalo odmah da se smijeni i da bude optužen za zataškavanje i da vidimo sljedećeg da li bi šutio! Dok se ne počne hapsiti, nema ovdje države!
Dokle god se ne objelodani istina o zločinima i dok srpski narod ne bude naučen da čuje istinu, ovo će biti ovako. Poznato je da su nakon oslobađanja Njemačke od strane saveznika Njemci organizovano odvođeni u logore da se suoče sa zločinom počinjenim u njihovo ime. Odvođeni su u kina da im se istina "ućera" u glavu. I nikad više nisu ni pomislili da su u pravu. Tako treba i Srbe naučiti istini.
Srbi su jedini narod Evrope koji još nije sazrio kao narod. Inače, takvi narodi, koji se nisu asimilirali u sadašnjost su kroz historiju nestajali. Bolje nisu ni zaslužili, varvarska plemena.
Kriva je rakija.
Sve ce biti tako ,dok kadebahije iz Sarajevske republike vide Sarajevo kao BiH , a nevide citavu BIH ,izdaja je naparavita zbog ne podnosenje tuzbe protiv Srbije.Ti isti elementi tumaraju i slave njihove pobjede iz agresije na BIH,sto znaci da rat jos nije zavrsen.
Opsti papanluk jedne grupe ljudi i sto je najgore ne mogu da skontam sta je sa tim mladim bolesnim ljudima,otkud tolika mrznja.Zive u proslosti ,ali ja mislim ds se to sve iz kuce donosi.
Dragi i posteni ljudi,ako se druzite sa srbima cast izuzetcima,,nemate srece 10 godina,to su baksuzi posebne vrste.Nit se kupa na vrijeme,nit se sisa na vrijeme,nit se brije na vrijeme,ali zato napadaju maloljetne rodice,bratanice,sestre pa cak i rodjene majke,sve smo to imali prilike procitati i cuti.A isto moram reci,jebs drzavu kad nemoze u svom dvoristu napraviti reda.
'povratnici' je trpno stanje koje nikada nece proci. Nije to samo Visegrad,..nego i 100-200 metara od Vijecnice! Republika Srpska je ocigledno "Republika Srpskog naroda" u kojem ni vas 'Usrani neustavni Sud"(kojem vi bosnjaci u Federaciji niste sproveli slovom i brojem 97 odluka od 2000-te do danas),..ni "vlast u Sarajevu,...ne moze nista